Τα MINETTA electrify είναι τα νέα εξειδικευμένα προγράμματα για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της ηλεκτροκίνησης.

Τα MINETTA electrify είναι τα νέα εξειδικευμένα προγράμματα για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της ηλεκτροκίνησης.

ΜΙΝΕΤΤΑ electrify: Ασφαλιστική κάλυψη υψηλής «τάσης» & προδιαγραφών
  •  Τα MINETTA electrify είναι τα νέα εξειδικευμένα προγράμματα για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της ηλεκτροκίνησης.
  • ΜΙΝΕΤΤΑ electrify: Ασφαλιστική κάλυψη υψηλής «τάσης» & προδιαγραφών

ΜΙΝΕΤΤΑ electrify: Ασφαλιστική κάλυψη υψηλής «τάσης» & προδιαγραφών

11147 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να αποτελούν το μέλλον της αυτοκίνησης και έχοντας ήδη κατακλίσει την αγορά αλλά και τους ελληνικούς δρόμους, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και προσφέρει τα εξειδικευμένα προγράμματα MINETTA electrify για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Τα νέα δεδομένα της αυτοκίνησης «κινούνται» με… ρεύμα , με τη στροφή στην πράσινη κινητικότητα να είναι το μέλλον στις οδικές μεταφορές. Αυτό σημαίνει ότι και εμείς, η «αγορά», οι οδηγοί και κάθε τι που σχετίζεται με το αυτοκίνητο, πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ηλεκτροκίνησης. Το ίδιο ισχύει και στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με τις εταιρείες να ακούν, να προβλέπουν και να καλύπτουν τις νέες ανάγκες των κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Έχοντας εμπειρία 50 ετών, η MINETTA Ασφαλιστική κάνει το επόμενο βήμα στην ασφάλιση αυτοκινήτου αφουγκραζόμενη πάντα την αγορά, έχοντας δημιουργήσει τα εξειδικευμένα πακέτα MINETTA electrify για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, τα οποία και θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ