Ψάχνεις Μικτή Ασφάλεια Αυτοκινήτου; Η Imperial Insurance θα σε βοηθήσει!

Ψάχνεις Μικτή Ασφάλεια Αυτοκινήτου; Η Imperial Insurance θα σε βοηθήσει!

4385 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2022

Η Imperial Ηellas Μεσίτης Ασφαλίσεων βρίσκεται 50+ χρόνια δίπλα σας, όσον αφοράτην Ασφάλιση Αυτοκινήτου, τόσο για Ιδιώτες, όσο και για Στόλους Οχημάτων Επιχειρήσεων.

ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Με εμπειρία που ξεπερνά τον μισό αιώνα, η Imperial Insurance αποτελεί την πιο αξιόπιστη εταιρία μεσιτείας ασφαλίσεων στην χώρα μας, η οποία έχει διακριθεί στην ασφαλιστική αγορά για την εις βάθος γνώση διαχείρισης κινδύνων και διευθέτησης ζημιών ,  το άριστης ποιότητας ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο που διαθέτει ,αποτελούμενο από μακροχρόνιους  πελάτες, και για την άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Η ασφάλιση των οχημάτων δεν είναι μόνο υποχρεωτική δια νόμου αλλά και απαραίτητη στην καθημερινότητα μας για την προστασία μας συνεπεία ενός τροχαίου ατυχήματος και  για την εξασφάλιση ενός πολύτιμου περιουσιακού μας στοιχείου για το οποίο έχουμε δαπανήσει αρκετά χρήματα. 

Για παράδειγμα, μικρές ζημιές στο αμάξωμα ή στα μηχανικά μέρη του οχήματος μπορεί να προκληθούν με διαφόρους τρόπους: Από έναν νέο οδηγό που δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση και «έξυσε» τον καθρέπτη σου μέχρι ξεπαρκαρίσματα και συγκρούσεις συνεπεία παραβιάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ή πρόκληση ιδίων υλικών ζημιών στο όχημα μας λόγω μίας στιγμιαίας απροσεξίας μας.  

Για αυτόν τον λόγο, είναι υψίστης σημασίας να επιλέγουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης που όχι μόνο καλύπτει την αστική ευθύνη μας έναντι τρίτων σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, αλλά καλύπτει επιπλέον έμπρακτα και πλήρως το όχημα, εμάς και τους άλλους, σε περίπτωση ζημιάς μέσω της μικτής ασφάλισής του.

Η μικτή ασφαλιστική κάλυψη σας ασφαλίζει σχεδόν για το σύνολο των ζημιών που μπορούν να συμβούν όπως την πρόκληση ζημίας συνεπείας πρόσκρουσης/σύγκρουσης  με δική σας υπαιτιότητα , την ολική/μερική κλοπή του οχήματός σας, θραύση κρυστάλλων , βανδαλισμούς και κακόβουλες ενέργειες τρίτων, ζημίες από φυσικά φαινόμενα, πυρκαγιά , νοθευμένο καύσιμο , κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα κ.α.
 

Κοινοποίησέ το »

Το κόστος της μικτής ασφάλισης εξαρτάται πρωτίστως από το ύψος του ποσού της απαλλαγής και το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο του οχήματος. Επίσης, επηρεάζεται από παράγοντες όπως η οδήγηση του αυτοκινήτου από νέο ή έμπειρο οδηγό, η περιφέρεια στην οποία κινείται το όχημα , η επιλεχθείσα χρονική διάρκεια ασφάλισης (για παράδειγμα η επιλογή ετήσιας ασφάλισης συνοδεύεται από έκπτωση που μπορεί να φτάσει ως και 20% ανάλογα με την ασφ.εταιρία) .  

Το κόστος της μικτής ασφάλειας, λόγω της πληθώρας των καλύψεων που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή, είναι μεγαλύτερο από τα απλά ασφαλιστικά πακέτα με τις βασικές ασφ.καλύψεις αλλά δεν είναι απαγορευτικό αν λάβετε υπόψη ότι μπορεί να ανέλθει από 35 έως 75 ευρώ/μήνα ανάλογα την χρήση του οχήματος , το ύψος της απαλλαγής και την ασφαλιστική αξία του οχήματος ενώ το κόστος μπορεί να μειωθεί μέσω της σταδιακής μείωσης της ασφαλιστικής αξίας του οχήματος λόγω παλαιότητας ή μέσω της αγοράς και άλλου ασφαλιστικού προϊόντος από την ίδια ασφ.εταιρία.

Συμβουλευτικά,  η μικτή ασφάλεια ενδείκνυται για καινούργια οχήματα με κόστος άνω των 8.500 ευρώ και με παλαιότητα μικρότερη των 10 ετών και για νέα οχήματα που οδηγούνται από νέους οδηγούς με υπαρκτό κίνδυνο να προκληθεί μία ζημία σε αυτά λόγω έλλειψης εμπειρίας. Σε περίπτωση αγοράς ενός νέου σχετικά οχήματος ,καινούργιου ή μεταχειρισμένου, είναι χρήσιμο να είναι ασφαλισμένο με μικτή ασφάλεια για τα πρώτα 3-5 χρόνια από την αγορά του έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο ολικής καταστροφής ή πληρωμής μεγάλων ποσών για την επισκευή του εξαιτίας ζημίας με δική μας υπαιτιότητα.  Ακόμη, η μικτή ασφάλεια συστήνεται ιδιαίτερα  για επαγγελματικά οχήματα και στόλους οχημάτων εταιριών που κινούνται στους δρόμους πολλές ώρες και αποτελούν εργαλεία της δουλειάς με μεγαλύτερο κίνδυνο την πρόκληση ιδίων ζημιών λόγω ανθρώπινου λάθους.

Μοιραία λοιπόν, έρχεται και η αναζήτηση για το κατάλληλο ασφαλιστικό πακέτο. Οι ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες ασφαλιστικής κάλυψης, οι οποίες είναι κατάλληλες για όλες τις ανάγκες, αλλά και budget.

Πως όμως θα βρείτε το κατάλληλο ασφαλιστικό πακέτο για εσάς;

Πολύτιμη βοήθεια μπορεί να σας δώσει η Imperial Insurance
Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης (Μεσίτης Ασφαλίσεων) με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. 

Η Imperial έχοντας δραστηριοποιηθεί η ίδια ως ασφαλιστική εταιρεία για σχεδόν 40 χρόνια και διατελώντας ως και σήμερα αντιπρόσωπος ζημιών στην Ελλάδα των μεγαλύτερων ασφαλιστικών ομίλων του εξωτερικού διακανονίζοντας τις ζημίες τους στην Ελλάδα , η Imperial διαθέτει την τεχνογνωσία ,την εμπειρία και την αξιοπιστία για να την εμπιστευτείτε για την σωστή και πλήρη ασφάλιση του αυτοκίνητου σας και την άριστη εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση ζημίας.

Κύριοι τομείς εξειδίκευσής της Imperial Insurance αποτελεί η ασφάλιση αυτοκινήτου για ιδιώτες  και η ασφάλιση στόλου οχημάτων για επιχειρήσεις, η ασφάλιση περιουσίας (κατοικία, επιχείρηση) και η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης.

 Η Imperial ,ως μεσίτης ασφαλίσεων,  ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής ασφαλιστικών υπηρεσιών με βάση την ανάλυση επαρκούς αριθμού ασφαλιστικών συμβάσεων συνεργαζόμενη στενά  με τις καλύτερες και πρωτίστως πιό φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα χωρίς να δεσμεύεται ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής επιχείρησης και λειτουργώντας πάντα προς το συμφέρον των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΜΙΝΕΤΤΑ

  Τα πακέτα Car Pack που διαθέτει η Μινέττα για την ασφάλιση αυτοκινήτου, καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη ενώ πρόσθετα δημιουργούν δυνατότητες ασφάλισης "κάλυψης 360" (με συνδυαστικές εκπτώσεις και παροχές για κατοικία και σκάφος)!
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ