Michelin Latitude Cross 104H XL (205/70 R15)

13293 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο πολυτάλαντο ελαστικό Michelin 4x4, ο σχεδιασμός του ώμου και ο μεγάλος αριθμός ακμών στο σκάλισμα, Mud Catcher Tread, εξασφαλίζουν ελκτικότητα σε μαλακά και ολισθηρά εδάφη. Επίσης, η κυρτή μορφή των κυβιδίων γόμας του είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε στην επαφή με το έδαφος να αποφεύγεται το φαινόμενο του «χτυπήματος» που δημιουργεί υψηλό επίπεδο θορύβου, σύμφυτο των σχεδίων σκαλίσματος off-road. Το δε μείγμα « terrain proof » που έχει, δίνει τη δυνατότητα για αποδράσεις εκτός δρόμου.
Γιατί το προτιμούν:
- Καλή πρόσφυση  
- Χαμηλή κατανάλωση

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • + Στις συνομιλίες με τους ειδικούς των ελαστικών, προέκυψαν και αρκετά ακόμη ελαστικά με αξιοσημείωτες πωλήσεις, όπως τα Bridgestone Τuranza T001, Pirelli P-Zero, το Hankook Kinergy Eco K425, το Michelin CrossClimate 86H XL, το Vredestein Sportrac 5 και τα Continental Eco Contact 3, Premium Contact 5 και Viking.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Vagelis Konstantinidis

    Hankook Ventus prime σε 205 55 16 απίστευτα κρατήματα και βραβευμένο ως το καλύτερο ελαστικο σε αυτή την διάσταση. Γενικά Τα HANKOOK έχουν εξελιχθεί πολύ και πλέον είναι από τα κορυφαία ελαστικά στην αγορά και σε πολύ καλή τιμή

      19
  • Κωστας

    Μετα απο αρκετες δοκιμες σε αρκετα ελαστικα,προσωπικα,βαζω πρωτα,τα Continental. Ειναι για εμενα το πιο ολοκληρωμενο ελαστικο,και το καλυτερο στο φρεναρισμα που εχω δοκιμασει ποτε.Η διασταση μου ειναι 205/55R16.

      13

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ