Τα παραπάνω 3 ελαστικά όλων των εποχών προσφέρουν ασφάλεια και οικονομία όλο το χρόνο. Με αυτά μπορείς να οδηγήσεις και στη ζέστη και στο κρύο και με βροχή και με χιόνι.

Τα παραπάνω 3 ελαστικά όλων των εποχών προσφέρουν ασφάλεια και οικονομία όλο το χρόνο. Με αυτά μπορείς να οδηγήσεις και στη ζέστη και στο κρύο και με βροχή και με χιόνι.

Τα all seasons ελαστικά είναι η λύση για όσους θέλουν να έχουν ασφαλή ελαστικά για όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αυτά τα 3 ελαστικά τα έχουν πάει εξαιρετικά με τις επιδόσεις τους και α

Τα all seasons ελαστικά είναι η λύση για όσους θέλουν να έχουν ασφαλή ελαστικά για όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αυτά τα 3 ελαστικά τα έχουν πάει εξαιρετικά με τις επιδόσεις τους και αξίζουν στο μέγιστο τα λεφτά τους.

  • Τα παραπάνω 3 ελαστικά όλων των εποχών προσφέρουν ασφάλεια και οικονομία όλο το χρόνο. Με αυτά μπορείς να οδηγήσεις και στη ζέστη και στο κρύο και με βροχή και με χιόνι.
  • Τα all seasons ελαστικά είναι η λύση για όσους θέλουν να έχουν ασφαλή ελαστικά για όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αυτά τα 3 ελαστικά τα έχουν πάει εξαιρετικά με τις επιδόσεις τους και α

Ελαστικά 4 εποχών! Goodyear, Michelin ή Continental;

22602 Επισκέψεις στο άρθρο

Tρία ελαστικά 4 εποχών που υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις όλο το χρόνο. Τα Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, Michelin Crossclimate+ και Continetal AllSeasonContact αποτελούν κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία. Ας τα δούμε κάθε ένα ξεχωριστά.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ


Τα all seasons ελαστικά είναι η λύση για όσους θέλουν να έχουν ασφαλή ελαστικά για όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αυτά τα 3 ελαστικά τα έχουν πάει εξαιρετικά με τις επιδόσεις τους και αξίζουν στο μέγιστο τα λεφτά τους.

Τα all seasons ελαστικά είναι η λύση για όσους θέλουν να έχουν ασφαλή ελαστικά για όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αυτά τα 3 ελαστικά τα έχουν πάει εξαιρετικά με τις επιδόσεις τους και αξίζουν στο μέγιστο τα λεφτά τους.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Premium Ελαστικά 4 εποχών
-3 premium brands με λάστιχα για "wet & dry εποχές"του έτους
-Mε προηγμένη τεχνολογία, πολυνίκης σε διεθνή tests το Goodyear
-Yπόσχεται επιδόσεις, όλες τις εποχές το Michelin
-Χαμηλή αντίσταση κύλισης για το Continental

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των πωλήσεων των λεγόμενων all-seasons ελαστικών. Όχι άδικα, καθώς είναι μια καλή επιλογή. Πρόκειται για ελαστικά που διαθέτουν εξελιγμένη τεχνολογία κατασκευής. Σχεδιασμένα για να συνδυάζουν τις τεχνολογίες καλοκαιρινών και χειμερινών ελαστικών. Με ικανότητα να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Παρέχουν σιγουριά τόσο σε απόδοση, όσο και σε ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ζεστού καλοκαιριού αλλά και των κρύων - «υγρών» χειμερινών συνθηκών.

Εκτός από τις αλλαγές θερμοκρασίας, τα ελαστικά όλων των εποχών είναι επίσης σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις και χιόνι/πάγο στο οδόστρωμα. Οι αυλακώσεις μέσα στο πέλμα τους, επιτρέπουν στο ελαστικό να «διώχνει» αποτελεσματικά τα επιφανειακά νερά του οδοστρώματος ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων, ενώ παρέχουν επίσης καλή πρόσφυση (ακόμη και σε χιόνι/πάγο).

Όπως είπαμε τα all season ελαστικά αποτελούν τη νέα τάση στην αγορά ελαστικών με αρκετές μάρκες να επενδύουν στην εξέλιξη τους. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 3 καλές επιλογές, που προσφέρουν και στην ελληνική αγορά 3 μεγάλα παγκόσμια brands.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

    Με το Vector 4Seasons Gen-3, η Goodyear εισήγαγε την πλέον ανανεωμένη πρόταση στη βραβευμένη σειρά ελαστικών 4 εποχών.

    Διαθέτει τεχνολογία Snow Grip που προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση για ακόμα καλύτερο χειρισμό στο χιόνι. Ο μεγάλος αριθμός εγκοπών, στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού παρέχει καλύτερη επαφή στο χιόνι, βελτιώνοντας έτσι τον χειρισμό σε χιονισμένο έδαφος κατά 5% συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά ελαστικού. Παράλληλα, με την τεχνολογία Dry Handling με τα στιβαρά τακούνια στους ώμους, μειώνεται η παραμόρφωση του ελαστικού κατά τη διάρκεια απότομων ελιγμών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα 5% καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του ελαστικού. Αξιοσημείωτο είναι ότι διατηρεί επίσης το εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο αντίστασης στην υδρολίσθηση του προκατόχου του, χάρη στην τεχνολογία Aqua Control που χρησιμοποιεί βαθιές και φαρδιές αυλακώσεις για βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού.

    Το Vector 4 Seasons Gen-3 αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία, κάτι που αποδεικνύεται και από τις πολλές νίκες του σε διεθνή τεστ και δοκιμές μεγάλων και έγκριτων μέσων και οργανισμών.

    Michelin CrossClimate+

    Michelin CrossClimate+

      To Michelin CrossClimate+ αποτελεί την πρόταση της γαλλικής εταιρίας στον τομέα των allseason ελαστικών. Συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες από τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά ελαστικά, ενώ διασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων που αντέχουν στο χρόνο. Παράλληλα, προσφέρει ακόμα περισσότερα όσον αφορά στις χειμερινές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο έλξης στο χιόνι. Όταν είναι καινούριο, η έλξη του Michelin CrossClimate+ στο χιόνι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα κυριότερα premium ανταγωνιστικά προϊόντα. Όταν φθαρεί, οι επιδόσεις του αλλάζουν ελάχιστα. Προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε στεγνούς δρόμους με εξωτερική θερμοκρασία πάνω από 7°C, όταν οι επιδόσεις των χειμερινών ελαστικών σε αυτές τις συνθήκες θα έφθιναν.

      Σχεδιαστικά, το ελαστικό της Michelin διαθέτει άκαμπτα μπλοκ πέλματος με επικλινείς ακμές, που βελτιστοποιούν τα επίπεδα ασφάλειας σε στεγνό οδόστρωμα. Επιπλέον, το μείγμα γόμας μεγιστοποιεί την πρόσφυση και προσφέρει βέλτιστη επαφή με το οδόστρωμα, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Παράλληλα με την τεχνολογία EverGrip υπόσχεται απόλυτη ασφάλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Όσον αφορά την οδήγηση στο χιόνι,το μοναδικό σκάλισμα πέλματος του σε σχήμα V μεγιστοποιεί το φαινόμενο του γαντζώματος προσφέροντας καλή πρόσφυση.

      Continental AllSeasonContact

      Continental AllSeasonContact

        Το ελαστικό 4 εποχών της γερμανικής εταιρίας προσφέρει καινοτόμο ασφάλεια και απόδοση όλο το χρόνο. Ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό κράτημα σε χιονισμένους δρόμους τον χειμώνα, για την καλή απόδοση φρεναρίσματος σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους το καλοκαίρι και για την μειωμένη αντίσταση κύλισης.

        Χάρη στις ρητίνες χειμερινής απόδοσης και μεγάλο ποσοστό πλήρωσης με πυρίτιο στο μείγμα Traction Silica, το ελαστικό της Contnental παραμένει πάντα εύκαμπτο. Εξαιρετική συμπεριφορά παρουσιάζει και στο βρεγμένο οδόστρωμα, κάτι που οφείλεται στον συνδυασμό των ανοιχτών ώμων για υψηλή απόδοση σε συνθήκες υδρολίσθησης, ενώ το άκαμπτο σχέδιο με τις ελάχιστες εγκοπές προσφέρει καλύτερο χειρισμό και φρενάρισμα στους στεγνούς δρόμους. Τέλος ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του είναι η εντυπωσιακά μειωμένη αντίσταση κύλισης, που βασίζεται στη βελτιστοποιημένη γεωμετρία των πλευρικών τοιχωμάτων, ενώ το βέλτιστο βάθος στο σχέδιο του πέλματος οδηγεί την κατανάλωση καυσίμου σε σημαντική μείωση.

        Τι λένε οι ψαγμένοι αναγνώστες μας στα social media

        Τι λένε οι ψαγμένοι αναγνώστες μας στα social media

          Στο μεταξύ, από τα δεκάδες σχόλια που είχαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -όπου το θέμα μας για τα παραπάνω 3 ελαστικά είχε πρωτόγνωρη απήχηση- απομονώσαμε και σας μεταφέρουμε τα πιο ενδιαφέροντα, διατηρώντας για ευνόητους λόγους την ανωνυμία των χρηστών:

          • «Έχω τα Crossclimate+ και είμαι πολύ ευχαριστημένος επομένως Michelin.»
          • «Φοβερό λάστιχο το Goodyear και οικονομικό, βάζει τα γυαλιά στα ακριβότερα.»
          • «Αν κάποιος δεν κάνει σπορ οδήγηση,,, είναι η ιδανική λύση!!!!! Κορυφαίο το Goodyear!!!! Καλός σκελετός, πολύ καλή γόμα, και καλή τιμή.»
          • «Goodyear Vector 4season gen 3 το καλύτερο all season ελαστικό! Δοκιμασμένα σε χιόνι - πάγο άψογα.»
          • «Continental έχω 6 χρόνια Γερμανία στο χιόνι κ βροχή φοβερά !!!!!»

          Κοινοποίησέ το »
          Σχολίασέ το »

          προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

          Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.