24/7 ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις!

1719 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/7/2020

Η ΤΑΣΟΣ Ελαστικά είναι μία από τις ιστορικότερες εταιρίες στο χώρο των ελαστικών. Με πορεία 50 χρόνων. Τεράστια εμπειρία. Μεγάλη γκάμα. 24ωρες υπηρεσίες!

 
Κάθε φορά που έρχεται η ώρα να αλλάξετε ελαστικά, η επιλογή τους δεν πρέπει να γίνεται «ελαφρά τη καρδία». Τα ελαστικά του αυτοκινήτου παίζουν έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους για την οδηγική σας ασφάλεια, αφού στην ουσία είναι εκείνα που σας κρατούν ασφαλή στο δρόμο και είναι αυτά που θα σας «σώσουν» σε περίπτωση που θα χρειαστείτε το «κάτι παραπάνω» (π.χ. σε ένα φρενάρισμα πανικού, σε ένα ξαφνικό και άτυπο Elk test-σλάλομ).

¶ρα είναι πολύ σημαντικό να βρείτε το κατάλληλο ελαστικό, την κατάλληλη μάρκα, αλλά φυσικά  και τον κατάλληλο expert για να σας εξηγήσει τα «πως» και τα «γιατί». Να αναζητήσετε δηλαδή μία εμπορία, που θα διαθέτει τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο & εξυπηρετικό προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό, λογικές τιμές (όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς πελάτες)!

Όνομα με ιστορία στα ελαστικά!

Η ΤΑΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ιδρύθηκε το 1970 από τον Αναστάσιο Παπακωνσταντίνου. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μεταξουργείου, ενώ από το 2002 λειτουργεί και υποκατάστημα στο Αιγάλεω. Καλέστε:  2105313574  2105313575

Το χαρακτηριστικό της εταιρίας που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι λειτουργεί 24ώρες στο 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Με αυτό το τρόπο είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της ανά πάσα στιγμή, όταν υπάρχει ανάγκη για αντικατάσταση ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων αυτοκινήτου και ελαστικών μοτοσικλετών.

Θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα. Ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις από γνωστές εταιρίες παγκοσμίως. Επιπλέον το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία, για να δώσει λύσεις σε όλες σας τις απορίες. Φυσικά υπάρχει και υπερσύγχρονος εξοπλισμός, ώστε να προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου. Καλέστε: 210-5313574

Στα καταστήματα της ΤΑΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ θα βρείτε μία γκάμα προιόντων & υπηρεσιών όπως:
  • Εμπορία και τοποθέτηση ελαστικών αυτοκινήτου (και μοτοσικλέτας)
  • Όλες τις μάρκες ελαστικών (στα δημοφιλέστερα μεγέθη)
  • Εμπορία και τοποθέτηση ζαντών
  • Όλες τις μάρκες ζαντών (στα δημοφιλέστερα μεγέθη)
  • Εμπορία και τοποθέτηση αναρτήσεων
  • Ζυγοστάθμιση
  • Ευθυγράμμιση
  • Αλλαγή λαδιών-φίλτρων
ΤΑΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Καλέστε:  2105313574  2105313575
Δείτε με 1 κλικ:
www.tasoselastika.gr