Η σίγουρη λύση για τα Ford!

Διαβάστηκε από 1927 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/3/2019

Η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς!

 
Η εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ συνεργείο της FORD.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και πάνω από όλα αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο και τη συντήρησή του, η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. προσφέρει ΑΡΙΣΤΗ εξυπηρέτηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με τα τελευταία μηχανήματα, ενώ το προσωπικό της ενημερώνεται συνεχώς για ό,τι καινούργιο υπάρχει στον τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επιπλέον, η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. αποτελεί επίσημο μέλος του δικτύου BOSCH Car Service κι έτσι μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές!

Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης και μετατροπές συστημάτων υγραεριοκίνησης (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) για το οποίο είναι και πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Συνδυάζοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, την πιστοποιημένη εξυπηρέτηση και τον κατάλληλο εξοπλισμό, η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. είναι η εταιρεία που θα σας παρέχει τις υπηρεσίες που σας αξίζουν!
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός