Συνεργείο 4 Αστέρων για τα Ford!

Διαβάστηκε από 2628 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/7/2019

Η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς!

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Αυτά είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με ένα συνεργείο. Το δύσκολο όμως δεν είναι τόσο η ανάπτυξη αυτής της σχέσης, αλλά η δημιουργία της. Πώς λοιπόν θα γίνει η τελική επιλογή; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία θα συνεχίσει κάποιος  να εμπιστεύεται ένα συνεργείο; Ας δούμε  λοιπόν γιατί και πώς ένα συνεργείο θα πρέπει να θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

Η εταιρεία ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ συνεργείο της FORD.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και πάνω από όλα αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο και τη συντήρησή του, η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. προσφέρει ΑΡΙΣΤΗ εξυπηρέτηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με τα τελευταία μηχανήματα, ενώ το προσωπικό της ενημερώνεται συνεχώς για ό,τι καινούργιο υπάρχει στον τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επιπλέον, η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. αποτελεί επίσημο μέλος του δικτύου BOSCH Car Service κι έτσι μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές!

Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης και μετατροπές συστημάτων υγραεριοκίνησης (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) για το οποίο είναι και πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Συνδυάζοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, την πιστοποιημένη εξυπηρέτηση και τον κατάλληλο εξοπλισμό, η ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. είναι η εταιρεία που θα σας παρέχει τις υπηρεσίες που σας αξίζουν!

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD
Διεύθυνση: Χρυσαυγή, Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 23940 25605

 

AFTER SALES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός