Καινοτόμο app για επαγγελματίες φανοβαφείων! PaintDefectID από AkzoNobel

Καινοτόμο app για επαγγελματίες φανοβαφείων! PaintDefectID από AkzoNobel

Καινοτόμο app για επαγγελματίες φανοβαφείων! PaintDefectID από AkzoNobel

1972 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AkzoNobel παρουσιάζει ένα νέο εργαλείο αναγνώρισης των ελαττωμάτων της βαφής για να βοηθήσει τους επαγγελματίες των φανοβαφείων σε κάθε βήμα της διαδικασίας , συγκρίνοντας την εργασία τους με μια μεγάλη βιβλιοθήκη με ψηφιακές εικόνες.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.

Νέα καινοτόμα εφαρμογή που  βελτιώνει κατά πολύ τα επίπεδα εργασίας των επαγγελματιών σε φανοβαφεία ανακοινώσε η επιχείρηση Επαναβαφής Οχημάτων (VR) της AkzoNobel.

Πρόκειται για ένα πολύ χρηστικό app που θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στους επαγγελματίες κατά την βαφή οχημάτων, συνδυάζοντας τα καλύτερα του πραγματικού και του ψηφιακού κόσμου.

Ουσιαστικά, η εφαρμογή αποτελεί την τελευταία κίνηση της AkzoNobel, στο σχέδιο ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της με σκοπό να κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική την δουλεία των επαγγελματιών φανοβαφειών και να δώσει στους πελάτες, αυτό που πραγματικά ζητάνε .

Ουσιαστικά , μέσω του app οι επαγγελματίες των φανοβαφείων μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα την πρωταρχική αιτία ενός ελαττώματος βαφής και εκπαιδευτούν πάνω σε τρόπους επιδιόρθωσης τους. 

Πως γίνεται αυτό; Μέσω μιας βάσης δεδομένων που αποτελείται από μεγάλη ποικιλία εικόνων, οι επαγγελματικές βρίσκουν το κατάλληλο match, βγάζοντας μια φωτογραφία του ελαττώματος στην βαφή και έπειτα συγκρίνοντας τη φωτογραφία με  εικόνες από μια βάση δεδομένων ψηφιακών εικόνων με τα πιο κοινά ελαττώματα βαφής.

Αφού γίνει αυτό το «ματσάρισμα», όταν βρείτε ,δηλαδή, το ζήτημα που αντιμετωπίζει η βαφή, η εφαρμογή σας κοινοποιεί την πραγματική αιτία του ελαττώματος καθώς και τρόπους διόρθωσης του άλλα και αποφυγής του ίδιου ζητήματος σε μελλοντικές εργασίες.

Οι πληροφορίες που βρέθηκαν είναι δυνατό να ληφθούν ή να κοινοποιηθούν σε άλλους στην επιχείρηση, με τους τοπικούς τεχνικούς αντιπροσώπους ή το γραφείο υποστήριξης, ώστε να προσθέτετε στην τεχνογνωσία σας και να βελτιώνετε συνεχώς την επιχείρηση σας σε όλες τις κλίμακες.

Η εφαρμογή διαθέτει και την επιλογή του κουμπιού εξερεύνησης, μια λειτουργία που δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να βρουν μια λίστα με τα πιο κοινά ελαττώματα κατά την βαφή , βοηθώντας του να τα αποφύγουν άλλα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ώστε να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές του δελτίου τεχνικών πληροφοριών του προϊόντος.

Ο Patrick Bourguignon, Διευθύνων Σύμβουλος της AkzoNobel Automotive and Specialty Coatings, κάνει προφανή τη δέσμευση της AkzoNobel να αξιοποιήσει τις ψηφιακές υπηρεσίες για να υποστηρίζει τους πελάτες στην νέα εποχή: «Το PaintDefectID είναι η πιο πρόσφατη ψηφιακή καινοτομία που ενισχύει τις ψηφιακές μας λύσεις για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένου του Carbeat, της εφαρμογής παρακολούθησης της ροής εργασιών, καθώς και της εφαρμογής ψηφιακής ανάκτησης αποχρώσεων MIXIT. Έτσι οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο και χρήματα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση των πελατών τους. Βοηθά επίσης το προσωπικό να αυξήσει τις γνώσεις του μέσω της αυτοβελτίωσης, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ευρύτερη δέσμευση για βιωσιμότητα με λιγότερες επαναλήψεις, αυξάνοντας την απόδοση της επισκευής και μειώνοντας την κατανάλωση βαφής. Τους καθιστά πιο πολύτιμους εργαζομένους σε κάθε επίπεδο».

Το εργαλείο είναι διαθέσιμο μεταβαίνοντας στην τοποθεσία www.paintdefectid.com και χρησιμοποιώντας την σχετική εφαρμογή μέσω της κινητής συσκευής σας.

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ