Καινοτόμο app για επαγγελματίες φανοβαφείων! PaintDefectID από AkzoNobel

Καινοτόμο app για επαγγελματίες φανοβαφείων! PaintDefectID από AkzoNobel

Καινοτόμο app για επαγγελματίες φανοβαφείων! PaintDefectID από AkzoNobel

1742 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AkzoNobel παρουσιάζει ένα νέο εργαλείο αναγνώρισης των ελαττωμάτων της βαφής για να βοηθήσει τους επαγγελματίες των φανοβαφείων σε κάθε βήμα της διαδικασίας , συγκρίνοντας την εργασία τους με μια μεγάλη βιβλιοθήκη με ψηφιακές εικόνες.

PAPADIMITRIOU
ΒΛΑΣΣΑΚΙΔΗΣ

Νέα καινοτόμα εφαρμογή που  βελτιώνει κατά πολύ τα επίπεδα εργασίας των επαγγελματιών σε φανοβαφεία ανακοινώσε η επιχείρηση Επαναβαφής Οχημάτων (VR) της AkzoNobel.

Πρόκειται για ένα πολύ χρηστικό app που θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στους επαγγελματίες κατά την βαφή οχημάτων, συνδυάζοντας τα καλύτερα του πραγματικού και του ψηφιακού κόσμου.

Ουσιαστικά, η εφαρμογή αποτελεί την τελευταία κίνηση της AkzoNobel, στο σχέδιο ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της με σκοπό να κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική την δουλεία των επαγγελματιών φανοβαφειών και να δώσει στους πελάτες, αυτό που πραγματικά ζητάνε .

Ουσιαστικά , μέσω του app οι επαγγελματίες των φανοβαφείων μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα την πρωταρχική αιτία ενός ελαττώματος βαφής και εκπαιδευτούν πάνω σε τρόπους επιδιόρθωσης τους. 

Πως γίνεται αυτό; Μέσω μιας βάσης δεδομένων που αποτελείται από μεγάλη ποικιλία εικόνων, οι επαγγελματικές βρίσκουν το κατάλληλο match, βγάζοντας μια φωτογραφία του ελαττώματος στην βαφή και έπειτα συγκρίνοντας τη φωτογραφία με  εικόνες από μια βάση δεδομένων ψηφιακών εικόνων με τα πιο κοινά ελαττώματα βαφής.

Αφού γίνει αυτό το «ματσάρισμα», όταν βρείτε ,δηλαδή, το ζήτημα που αντιμετωπίζει η βαφή, η εφαρμογή σας κοινοποιεί την πραγματική αιτία του ελαττώματος καθώς και τρόπους διόρθωσης του άλλα και αποφυγής του ίδιου ζητήματος σε μελλοντικές εργασίες.

Οι πληροφορίες που βρέθηκαν είναι δυνατό να ληφθούν ή να κοινοποιηθούν σε άλλους στην επιχείρηση, με τους τοπικούς τεχνικούς αντιπροσώπους ή το γραφείο υποστήριξης, ώστε να προσθέτετε στην τεχνογνωσία σας και να βελτιώνετε συνεχώς την επιχείρηση σας σε όλες τις κλίμακες.

Η εφαρμογή διαθέτει και την επιλογή του κουμπιού εξερεύνησης, μια λειτουργία που δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να βρουν μια λίστα με τα πιο κοινά ελαττώματα κατά την βαφή , βοηθώντας του να τα αποφύγουν άλλα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ώστε να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές του δελτίου τεχνικών πληροφοριών του προϊόντος.

Ο Patrick Bourguignon, Διευθύνων Σύμβουλος της AkzoNobel Automotive and Specialty Coatings, κάνει προφανή τη δέσμευση της AkzoNobel να αξιοποιήσει τις ψηφιακές υπηρεσίες για να υποστηρίζει τους πελάτες στην νέα εποχή: «Το PaintDefectID είναι η πιο πρόσφατη ψηφιακή καινοτομία που ενισχύει τις ψηφιακές μας λύσεις για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένου του Carbeat, της εφαρμογής παρακολούθησης της ροής εργασιών, καθώς και της εφαρμογής ψηφιακής ανάκτησης αποχρώσεων MIXIT. Έτσι οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο και χρήματα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση των πελατών τους. Βοηθά επίσης το προσωπικό να αυξήσει τις γνώσεις του μέσω της αυτοβελτίωσης, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ευρύτερη δέσμευση για βιωσιμότητα με λιγότερες επαναλήψεις, αυξάνοντας την απόδοση της επισκευής και μειώνοντας την κατανάλωση βαφής. Τους καθιστά πιο πολύτιμους εργαζομένους σε κάθε επίπεδο».

Το εργαλείο είναι διαθέσιμο μεταβαίνοντας στην τοποθεσία www.paintdefectid.com και χρησιμοποιώντας την σχετική εφαρμογή μέσω της κινητής συσκευής σας.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ