Πάρε το χρώμα στα χέρια σου

Διαβάστηκε από 1902 αναγνώστες

Επέλεξε όποιο χρώμα θέλεις και βάλτο στο αυτοκίνητό σου χωρίς να χρειαστεί βαφή, αλλά μόνο μεμβράνες βινυλίου. Κάνε διχρωμίες, βάλε διαφημιστικά της επιχείρησής σου. Αντέχει μέχρι και στους +95 βαθμούς κελσίου και χρειάζεται αλλαγή μετά από περίπου 60.000 χλμ.

 
Η αντοχή των μεμβρανών είναι από -35 έως +95 βαθμούς κελσίου

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι κατασκευασμένες με τεχνικές νανοτεχνολογίας και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο πως τέτοιου είδους μεμβράνες έχουν αντοχή σε θερμοκρασίες από -35 μέχρι και +95 βαθμούς κελσίου!!

Εχεις ξανά το εργοστασιακό χρώμα και αυτό είναι σαν καινούργιο

Το Car Wrapping έχει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων.

Κάνεις διχρωμίες ή τοποθετείς διαφημιστικά της επιχείρησής σου

Το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, καθώς μπορείτε να «ντύσετε» ακόμα και ένα μέρος του. Δεν είναι τυχαίο το ότι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ντυσίματα που έχουν γίνει και που βλέπουμε συχνά σε φωτογραφίες, προέρχονται από τοπικές αλλαγές.

Μπορούν να εκτυπωθούν σχέδια της επιλογής σας σε μεγάλους εκτυπωτές, για να έχετε όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Στη συνέχεια εφαρμόζονται με εξειδικευμένο τρόπο, για να δημιουργήσουν άψογα σχέδια.

Αντέχει για 60.000 χλμ

Με την προϋπόθεση ότι οι μεμβράνες έχουν τοποθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, η διάρκεια ζωής τους είναι τρία περίπου χρόνια (ή 60.000 χλμ.).

Περίπου στα 600 ευρώ η ολική αλλαγή χρώματος

Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου σας και μπορεί να ξεκινήσει από τα 600 ευρώ. Για όποιον θέλει να κάνει τοπική αλλαγή χρώματος, τότε η τιμή θα ξεκινάει περίπου από τα 350 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

  • Χρώματα για το αυτοκίνητο και όχι μόνο

    Στην Colormania θα βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητό σου και όχι μόνο, καθώς και την δυνατότητα να βαφτεί κάθε είδους επιφάνεια (μέταλλο, ξύλο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, pvc, plexiglass, γυαλί, πλαστικό, πορσελάνη, τσιμέντο και άλλες πολλές).  2102581402 Περισσότερα