Πλήρης φροντίδα του αυτοκινήτου σας

1194 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/5/2020

Top Expert στην επιδιόρθωση και στην βαφή, με 35 χρόνια εμπειρίας. Έχει το know how, αλλά και τον εξοπλισμό για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα που θα κρατήσει για χρόνια. Ο λόγος για την Car Fix & Go!

 
Η Car Fix & Go δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από υπηρεσίες όπως τοπικές αλλά και ολικές βαφές αμαξωμάτων και επιδιόρθωση ζημιών από τρακάρισμα. Παράλληλα είναι ειδικός στη βαφή αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα κατάλληλα μηχανήματα. Αυτά σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα της εταιρίας, την καθιστούν σε μία από τις πιο κατάλληλε για την βαφή του αυτοκινήτου σας.        
Καλέστε:  2102757177,  6977094566

Επίσης είναι ειδικός στη συντήρηση και επιδιόρθωση μικροζημιών,  στο γυάλισμα αμαξώματος και στο ξεθάμπωμα φαναριών και περιποίηση χρώματος
 
Έχει επενδύσει σε υλικοτεχνική υποδομή, έχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία – μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να προσφέρει την άριστη εξυπηρέτηση και το τέλειο αποτέλεσμα. Επίσης τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι υδατοδιαλυτά  (οικολογικά) και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιεί χημικά διαλύματα που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.
Καλέστε:  2102757177,  6977094566

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίες έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να προσφέρει ποιοτικές επιδιορθώσεις υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και προσφέρει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Παράλληλα φροντίζει, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της επιδιόρθωσης και φροντίδας των αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα η Car Fix & Go προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • Ολικές Βαφές
  • Τοπικές Βαφές
  • Εργασίες Φανοποιείας
  • Μικροεπισκευές
Σκοπός  της εταιρίας είναι να προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, γι' αυτό και τους προσφέρει διάφορα προνόμια όπως το δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης (Για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την επισκευή του οχήματός σας), την εντελώς δωρεάν επισκευή σε περίπτωση αποζημίωσης μέσω ασφαλιστικής (σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς δική σας ευθύνη, πλήρης αποκατάσταση της ζημιάς, χωρίς δική σας επιβάρυνση)​, την εγγύηση επισκευής (πολυετή εγγύηση επισκευής - νέας επιδιόρθωσης της ζημιάς του αυτοκινήτου - για όλες τις εργασίες) και δωρεάν γυάλισμα-πλύσιμο (καθαρισμός και πλύσιμο κατά την παράδοση. Δωρεάν γυάλισμα τμημάτων ή όλου του αυτοκινήτου σε περιπτώσεις μεγάλων ζημιών).

CAR FIX & GO
Καλέστε:
 2102757177,  6977094566
Δείτε με 1 κλικ: https://carfixandgo.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός