Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

O Expert της «ανέβαφης» αποκατάστασης!

9229 Επισκέψεις στο άρθρο

Μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά. Αποτελεί λύση της σύγχρονης τεχνολογίας. Γλιτώνει χρήμα και χρόνο στον κάτοχο του αυτοκινήτου που μπορεί να αποκαταστήσει τα βαθουλώματα του αυτοκινήτου του ΧΩΡΙΣ βαφή! PDR η τεχνική. Autorado ο Expert πολλές και χρήσιμες οι υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που προσφέρει!

Autorado είναι η λύση για όσους έχουν αυτοκίνητα που απέκτησαν  "σημάδια-τραύματα" (βαθουλώματα από χαλάζι ή άλλες αιτίες). Γενικά για όλους όσους θέλουν να επισκευάσουν μία μικρή ζημιά χωρίς να αντικαταστήσουν κάποιο μέρος του αυτοκινήτου, αλλά και χωρίς να το βάψουν, γλιτώνοντας χρήμα και χρόνο !

Πως το πετυχαίνει αυτό; Έχει εκπαιδευτεί και χρησιμοποιεί την πιο ενδεδειγμένη σύγχρονη μέθοδο για την επισκευή βαθουλωμάτων. Τo PDR στην ουσία σημαίνει αφαίρεση βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο! Πρόκειται για τεχνολογικά εξελιγμένη μέθοδο που δεν απαιτεί την βαφή των επισκευασμένων περιοχών και η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα.   Καλέστε:  6944275762

6 πλεονεκτήματα της μεθόδου P.D.R.
- Γίνεται γρήγορα, κερδίζετε χρόνο
- Πολύ οικονομικότερα από βαφή (σας γλιτώνει χρήματα)
- Με 100% εγγυημένη ποιότητα επισκευής
- Δεν επηρεάζει την εργοστασιακή βαφή και εγγύηση του χρώματος
- Διατηρεί την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας
- Είναι φιλική προς το περιβάλλον

Και Βιολογικός καθαρισμός (σήμερα πιο χρήσιμος από ποτέ)!

Στις μέρες μας δείχνει να αποτελεί μέρος της λύσης για clean and safety περιβάλλον για εμάς και την οικογένεια μας (εντός αυτοκινήτου). Autorado προσφέρει λύση και για όσους θέλουν χουν clean and safety car! Συμβουλεύει μάλιστα  να το κάνουμε 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

Τιμάται παραπάνω από το κλασικό πλύσιμο του αυτοκινήτου. Μα αξίζει τα λεφτά του. Όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον τις περιόδους έξαρσης «φαινομένων» που επηρεάζουν την υγεία οδηγού και συνεπιβαινόντων (π.χ. εποχές με γύρη, αφρικανική σκόνη και εποχικές ιώσεις).                                                                                                           Καλέστε:  6944275762

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται με ειδική σκούπα και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά που φέρουν πιστοποίηση ISO. Περιλαμβάνει:

-Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου

-Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας

-Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες

-Καθαρισμό χώρου αποσκευών

-Καθαρισμό ταμπλό

-Καθαρισμό ζωνών

Οι υπηρεσίες 4 αστέρων της γνωστής επιχείρησης
Στις εγκαταστάσεις της Autorado στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στον Ταύρο, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών:

επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο κάθε μεγέθους
- επισκευή μικροκτυπημάτων
- μικροβαφή – τοπική βαφή
- επιδιόρθωση γρατζουνιών πχ. από κλειδιά.
επιδιόρθωση γδαρσιμάτων πχ. από κλαδιά.
- εξωτερικό – κέρωμα αυτοκινήτων
απολύμανση καμπίνας με όζον
βιολογικό καθαρισμό σαλονιού
- καθαρισμός κινητήρα,
- πλαστικοποίηση κινητήρα
- κρυσταλοποίηση φαναριών.
 

AUTORADO
Καλέστε:  6944275762
Δείτε: http://www.autorado.gr/


 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • KD ENGINEERING

  KD ENGINEERING

  Η KD Engineering στα Σπάτα διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία, στο service, στη βελτίωση και μετατροπή των οχημάτων με εξειδικευση στα Opel,Peugeot,Citroen.
   2106635997 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ