Οι εδικοί στις βαφές του αυτοκινήτου

1160 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2020

Στην Skalkos Quality Car Paints διαθέτουν χρώματα και προϊόντα περιποίησης, ώστε το αυοτκινητό σας να έχει πάντα λαμπερό χρώμα. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.

 
Αν έχεις γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσεις το όχημα σου ή ενδεχομένως να κάνεις επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνεις ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο επαγγελματία για να στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της εταιρίας Skalkos. Καλέστε: 2102910512

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα θα βρείτε έμπειρο προσωπικό και μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τάσεις στο χρώμα του αυτοκινήτου, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό στο ταίριαγμα των αποχρώσεων (φασματογράφος) και με τεχνικές γνώσεις όσον αφορά τη βαφή και τη φανοποιία, είναι σε θέση να καλύπτει όλη την Ελλάδα για κάθε ανάγκη και εξυπηρέτηση των πελατών της.

Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών, όπως επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

SKALKOS QUALITY CAR PAINTS
Καλέστε: 2102910512

Δείτε με 1 κλικ: https://www.skalkos.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός