Υψηλής ποιότητας προϊόντα για τον καθαρισμό και περιποίηση αυτοκινήτων

Υψηλής ποιότητας προϊόντα για τον καθαρισμό και περιποίηση αυτοκινήτων

2062 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα προϊόντα της Formula 1 Auto Care τα εμπιστεύονται εκατομμύρια πελάτες και επαγγελματίες αυτοκινήτων παγκοσμίως. Με ιστορία που ξεκινά από το 1989 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της, δημιουργώντας άριστα προϊόντα περιποίησης αυτοκινητων.

HB BODY ABEE
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.

Τα προϊόντα Formula 1 Auto Care προσφέρουν γρήγορες και εύκολες λύσεις για τον καθαρισμό, την προστασία και την αποκατάσταση του οχήματός σας. Έχει δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων υψηλής απόδοσης για την περιποίηση και καθαρισμό, τόσο για το το εξωτερικό, όσο και τον εσωττερικό χώρο των αυτοκινήτων, τα οποία διαθέτουν τα καλύτερα συστατικά, συμπεριλαμβανομένου και του κεριού Carnauba από την Βραζιλία.

Κοινοποίησέ το »


Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει τα εξής:

- Σαπούνια
- Κεριά
- Προϊόντα διόρθωσης γρατζουνιών
- Καθαριστικά τροχών
- Απολυμαντικά και καθαριστικά τζαμιών
- Προϊόντα καθαρισμού εσωτερικού αυτοκινήτων
- Αξεσουάρ για καθαρισμό (σφουγγάρια, πανιά)



Θα τις βρείτε και στην Ελλάδα από την AUTOSTATUS

Τα προϊόντα περιποίησης της Formula 1 υπάρχουν και στην ελληνική αγορά μέσω της Autostatus I. & M. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε., η οποία είναι και η αντιπρόσωπος της μάρκας στην χώρα μας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πολέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των ειδών αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στο Ηράκλειο. Αντιπροσωπεύει εργοστάσια από όλο τον κόσμο στον τομέα των λιπαντικών, αξεσουάρ, φίλτρων, μπαταριών και χημικών προϊόντων.

Κοινοποίησέ το »