CNG Info

CNG Info

23338 Επισκέψεις στο άρθρο

1 Tα αυτοκίνητα που παγκοσμίως κινούνται με φυσικό αέριο, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, φτάνουν τα 14,5 εκατομμύρια, τα οποία ανεφοδιάζονται σε περισσότερα από 20 χιλιάδες πρατήρια σε 2.400 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

2 Οι κινητήρες
φυσικού αερίου επιτυγχάνουν μείωση 25% στις εκπομπές CO2, 35% στις εκπομπές μικροσωματιδίων, 75% στις εκπομπές υδρογονανθράκων και 53% στις εκπομπές οξειδίου του αζώτου σε σύγκριση με τους βενζινοκινητήρες.

3 Οι κινητήρες φυσικού αερίου επιτυγχάνουν μείωση15% στις εκπομπές CO2, 99,6% στις εκπομπές μικροσωματιδίων, 36% στις εκπομπές υδρογονανθράκων και 95% στις εκπομπές οξειδίου του αζώτου σε σύγκριση με τους βενζινοκινητήρες.

4 Το φυσικό αέριο δεν είναι τοξικό ή διαβρωτικό, δεν μολύνει τα υπόγεια ύδατα και επιπλέον δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για το περιβάλλον σε περίπτωση διαρροής.

5 Το φυσικό αέριο είναι ελαφρύτερο από τον αέρα και σε περίπτωση διαρροής απλά διαφεύγει προς τα πάνω, διαστέλλεται και διαλύεται στην ατμόσφαιρα.

Το φυσικό αέριο δεν μπορεί να νοθευτεί, καθώς παρέχεται υπό πίεση με ειδικούς αγωγούς απευθείας από το εθνικό σύστημα μεταφοράς στα πρατήρια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)