Ημερίδες Επιχειρηματικότητας και CNG

Ημερίδες Επιχειρηματικότητας και CNG

Ενημέρωση επαγγελματιών οδηγών ταξί

460 σελίδες βιβλίο για το Φυσικό Αέριο (CNG)

CNG και επαγγελματίες

23331 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μεγάλη δημοσιότητα και κατ επέκταση το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού ώθησε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών του αυτοκινήτου να «καθίσει στα θρανία» για να ενημερωθεί για τη νέα τάση. Συνεχώς, η ανάπτυξη του φυσικού αερίου και οι αλλαγές στη νομοθεσία με βάση και τις νεότερες εξελίξεις στο κομμάτι των κιτ CNG, απαιτούν την περαιτέρω προετοιμασία για το εναλλακτικό αυτό καύσιμο.


Ημερίδες Επιχειρηματικότητας και CNG
Ημερίδες και ειδικά σεμινάρια επιμόρφωσης διεξάγονται συνεχώς στην Ελλάδα για το CNG και την αεριοκίνηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η άκρως 3η επιτυχημένη 3η Ημερίδα Επιχειρηματικότητας στην Κεντρική Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα με μεγάλη συμμετοχή (350 άτομα). Στην Ημερίδα αυτή, το Φυσικό Αέριο Κίνησης είχε κεντρική παρουσία, κατά την οποία ομιλητές-ειδικοί ανέπτυξαν τις μεγάλες επιχειρηματικές προοπτικές του και τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της τεχνολογίας σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο. 

Ενημέρωση επαγγελματιών οδηγών ταξί
Τεχνικές ημερίδες για το Φυσικό αέριο κίνησης γίνονται και για τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες ταξί. Την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Capsis οι ιδιοκτήτες ταξί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Φυσικό αέριο κίνησης και τις επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδίως στο κομμάτι του «Diesel Blend».

460 σελίδες βιβλίο για το Φυσικό Αέριο (CNG)
Μια έγχρωμη έκδοση 460 σελίδων συνοδευόμενη από CD δημιουργήθηκε από τις Εκδόσεις του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ), με όλα τα μυστικά και εγχειρίδια για την Τεχνολογία Οχημάτων με LPG και CNG.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ