Η ΔΕΠΑ στην προσπάθεια να ανοίξει τον δρόμο της αεριοκίνησης στην χώρα μας λειτουργεί ήδη 5 πρατήρια FISIKON σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα τα φυσικό αέριο έχει ενταχθεί στον κτιριακό τομέα και στις μεταφορές, με τις βιομηχανίες, τις εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και τον οικιακό τομέα να στρέφονται προς την οικονομική αυτή εναλλακτική λύση.

ΔΕΠΑ: Συνεχής ανάπτυξη με έργα υποδομών και στρατηγικές διεθνείς συμφωνίες

8050 Επισκέψεις στο άρθρο

Με σταθερή πορεία ανάπτυξης και στόχο την καθιέρωση της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου προς όφελος της ασφάλειας του ενεργειακού εφοδιασμού και της δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής περιφερειακής αγοράς αερίου στη χώρα μας και στη ΝΑ Ευρώπη, η ΔΕΠΑ συμβάλλει στην επίτευξη του επίκαιρου εθνικού στόχου της Πράσινης Ανάπτυξης αλλά και προτάσσει την εναλλακτική λύση ανάπτυξης ως απάντηση στην κρίση.

 
Στην Ελλάδα τα φυσικό αέριο έχει ενταχθεί στον κτιριακό τομέα και στις μεταφορές, με τις βιομηχανίες, τις εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και τον οικιακό τομέα να στρέφονται προς την οικονομική αυτή εναλλακτική λύση. Το ίδιο συμβαίνει και στην αεριοκίνηση, της οποίας το θεσμικό πλαίσιο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, και πλέον εκτός από τα εργοστασιακά κατασκευασμένα οχήματα φυσικού αερίου, με CNG μπορούν να κινούνται και τα συμβατικά. Η ΔΕΠΑ στην προσπάθεια να ανοίξει τον δρόμο της αεριοκίνησης στην χώρα μας λειτουργεί ήδη 5 πρατήρια FISIKON σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ σε συνεργασία με την EΚO & THN BP  προχωρά στη δημιουργία νέων σε επιπλέον πόλεις όπως είναι η Λάρισα και ο Βόλος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ