Αδάμ Μουστάκας, Διευθυντής Δικτύου GAS THEODOROU

Η ποιότητα του κιτ είναι το σημαντικότερο

20708 Επισκέψεις στο άρθρο

Σύμφωνα με το Δίκτυο GAS THEODOROU, η επιλογή του κιτ υγραεριοκίνησης πρέπει να γίνει με γνώμονα την ποιότητα του κιτ και πάντα σε σωστούς επαγγελματίες με εμπειρία.


Παρ όλα τα οφέλη που παρέχει η υγραεριοκίνηση ως οικονομικό καύσιμο κίνησης, έχουν παρατηρηθεί πολλές αστοχίες σε μετατροπές υγραεριοκίνησης, οι οποίες δημιούργησαν δυσάρεστα συναισθήματα στους κατόχους τους. 
Ως εταιρία που φέραμε πρώτοι την υγραεριοκίνηση στην Ελλάδα, το 1974, και παρακινήσαμε τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της Αγοράς της Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, σπεύδουμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές πάνω σε αυτό θέμα.
Η υγραεριοκίνηση είναι μια πάρα πολύ σοβαρή επέμβαση πάνω στον κινητήρα του αυτοκινήτου. Η επέμβαση αυτή γίνεται κυρίως στο χώρο καύσης του αυτοκινήτου, δηλαδή στην «καρδιά» του κινητήρα κάτι που καθιστά την εγκατάσταση συσκευής υγραεριοκίνησης μια εργασία που απαιτεί πολύ καλή γνώση του αντικειμένου αλλά και πολύ ποιοτικά υλικά-εξαρτήματα.
Σε αυτό το θέμα, όπως γίνεται κατανοητό, δεν τίθεται θέμα Τιμής ΚΙΤ αλλά αξίας ΚΙΤ.
Ένα φθηνό ΚΙΤ μπορεί να μας κοστίσει στην πράξη πολύ ακριβά, ενώ ένα ακριβό ΚΙΤ μπορεί να είναι σαφώς οικονομικότερη επιλογή.
Η GAS THEODOROU δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των συσκευών υγραεριοκίνησης που τοποθετεί για αυτό το λόγο και έχει συνάψει σχέση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για τη ZAVOLI σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η GAS THEODOROU, ακριβώς επειδή δεν διαπραγματεύεται τι συσκευή θα τοποθετήσει σε κάθε αυτοκίνητο, αλλά επιμένει στο ποια συσκευή συνάδει με τις απαιτήσεις του κάθε κινητήρα, δύναται να παρέχει γραπτή εγγύηση όχι μόνο για τα εξαρτήματα, αλλά και για τη καλή λειτουργία του κινητήρα έκαστου οχήματος που μετατρέπουμε σε υγραεριοκίνητο.
Με αυτό το τρόπο διασφαλίζουμε κάθε καταναλωτή που επιλέγει την πρόταση της GAS THEODOROU και του δικτύου GAS SERVICE για την επιλογή του.
Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των συσκευών ZAVOLI με την ορθή και διασφαλισμένη εγκατάσταση της συσκευής από τους μηχανικούς μας, εξασφαλίζει τους πελάτες του Δικτύου μας τόσο όσο αφορά την καλή λειτουργία της συσκευής, όσο και την καλή λειτουργία του κινητήρα του αυτοκινήτου τους.
Όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς οι άνθρωποι της GAS SERVICE, μπορεί η δική μας πρόταση να μην είναι η φθηνότερη της αγοράς, αλλά σίγουρα είναι η πιο οικονομική πρόταση.
Η εταιρία μας, δύναται να εγγυηθεί γραπτώς για κάθε εγκατάσταση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιλέγουν την δική μας ολοκληρωμένη πρόταση, να καρπωθούν τα οφέλη της υγραεριοκίνησης χωρίς καμία μα καμία επιφύλαξη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)