H συντήρηση πριν τις διακοπές, μεγιστοποιεί τα οφέλη και άρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για το LPG service του αυτοκινήτου σας.

Πρώτα συντήρηση και μετά διακοπές

13407 Επισκέψεις στο άρθρο

Η συντήρηση του συστήματος υγραεριοκίνησης είναι εξίσου σημαντική με τη σωστή εγκατάστασή του και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι επιμελέστατη, ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του κινητήρα και κατ΄επέκταση μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης.

 
Τα αυτοκίνητα με συστήματα LPG, έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια στους ελληνικούς δρόμους, καθώς τα οφέλη που προσφέρουν είναι πολλά, με μεγαλύτερο τη σημαντική οικονομία έναντι της βενζίνης και του πετρελαίου. Σε μια περίοδο κατά την οποία οι έλληνες οδηγοί αναζητούν διαρκώς λύσεις για τον περιορισμό των καθημερινών τους εξόδων, η υγραεριοκίνηση κέρδισε έδαφος με «όπλο» την εξοικονόμηση χρημάτων. Για να μεγιστοποιηθεί όμως αυτή, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη δύο βασικοί παράγοντες. Από τη μία ο ρόλος της σωστής εγκατάστασης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα που θα περιορίσουν και τα περιθώρια κέρδους από τη χρήση του υγραερίου. Και από την άλλη, συντήρηση του συστήματος που σύμφωνα με τους ειδικούς της υγραεριοκίνησης, είναι εξίσου σημαντική και καθορίζει εν πολλοίς, το βαθμό απόδοσης του κινητήρα και άρα την τελική οικονομία που θα παρέχει στον ιδιοκτήτη του οχήματος.
Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι το service σε ένα όχημα που έχει υποστεί τη μετατροπή από τη βενζίνη  στο υγραέριο, διαφέρει σε αρκετά σημεία και επομένως, καλό θα είναι, αν έχετε LPG, να διαθέτετε και τη σχετική γνώση. Με δεδομένο μάλιστα, ότι όπως θα δούμε και παρακάτω, η συντήρηση πριν τις διακοπές, μεγιστοποιεί τα οφέλη, είναι η κατάλληλη στιγμή να διαβάσετε τις λεπτομέρειες γύρω από το LPG service και να πράξετε αναλόγως.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)