Η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, στον Βύρωνα, αναλαμβάνει την επισκευή αλλά και την ολοκληρωμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, καθώς επίσης και την εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου (LPG-CNG)

Οne Stop, Shop συνεργείο αυτοκινήτου!

4896 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, στον Βύρωνα, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο επισκευών αυτοκινήτου. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, φανοποιίας και εγκατάστασης συστημάτων αεριοκίνησης.

Η εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα στο Βύρωνα, είναι μία από τις κουρφαίες εταιρίες στο χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτου. Προσφέρει ολοκληρωμένες service, υπηρεσίες φανοποιίας, αλλά και εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης.

Εκτός από την επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, ασχολείται επίσης και με την εισαγωγή, εμπορία και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων υγραερίου (MG MOTOR GAS βιομηχανική μονάδα υγραερίου).Η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Μεταφορών για τη λειτουργία υγραερίου και φυσικού αερίου.


Το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ προσωπικό και τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ μηχανήματα που διαθέτει αποτελούν εγγύηση ποιότητας και συνέπειας στις υπηρεσίες τους.

Η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ προσφέρει:               
 • SERVICE (Γενικό έλεγχο, αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, έλεγχος εμπρός συστήματος, καθαρισμός & ρύθμιση πίσω φρένων, καθαρισμός air-condition και freo.)
 • Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων (Έλεγχος καυσαερίων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία)
 • Διαγνωστικός έλεγχος (Διαγνωστικό μηχάνημα για όλους τους τύπους αυτοκινήτων και γνήσιο μηχάνημα διάγνωσης για Citroen, Peugeot , Mercedes, VW group)
 • Ευθυγράμμιση αυτοκίνητων
 • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Μπαταρίες
 • Φανοποιεία-Βαφή
 • Διεκπαιρεώσεις για αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες
 • Καλίμπρα αμαξωμάτων και σύγχρονα εργαλεία
 • Γυάλισμα αυτοκινήτων
 • Αναπαλαίωση αυτοκινήτων
 • Ξεθάμπωμα φαναρίων
 • Τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου

Δωρεάν Έλεγχος – Προετοιμασία αυτοκινήτου

Στο συνεργέιο του κ. Στεργίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τον απαραίτητο εποχικό έλεγχο. Είναι πολύ σημαντικό να τον πραγματοποιήσετε, αφού  η παρατεταμένη ακινησία, λόγω του lockdown, ίσως να δημιούργησε ή να ανέδειξε μία βλάβη, ή κάτι πιο απλό και σύνηθες όπως το να ξεφορτίστηκε η μπαταρία του. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η άνοιξη είναι η εποχή της σκόνης, της γύρης και της λασποβροχής, τα οποία εκτός του ότι προκαλούν αλλεργίες (γι αυτό και η εποχική έξαρση που παρατηρείται στα Συνεργεία για έλεγχο ή αντικατάσταση Φίλτρων καμπίνας), μπορούν να καταστρέψουν και διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, όπως φίλτρα και μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι Τοp Specialist με υψηλή τεχνογνωσία στις LPG εγκαταστάσεις best sellers ιταλικών συστημάτων & στις after sales υπηρεσίες (Lpg service).

Aντικατάσταση δεξαμενής υγραερίου LPG 

Aν το αυτοκίνητό σας κινείται με LPG και τυγχάνει φέτος να κλείνει μία δεκαετία από την ημέρα της εγκατάστασης, τότε σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε αντικαταστασή της. Στο συνεργείο του κ. Στεργίου μπορείτε να κάνετε αυτή την αλλαγή! Η αντικατάσταση είναι πολύ απλήΓίνεται αυθημερόν και το κόστος της εξαρτάται από τον τύπο, τις διαστάσεις (χωρητικότητα) της δεξαμενής, αλλά και τον εγκαταστάτη. 


ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός