Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;

5700 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2020

Δες ποια είναι τα 4 πιο σημαντικά κριτήρια με τα οποία θα διαλέξεις το συνεργείο, στο οποίο θα επισκευάσεις το diesel σου.

 

Οι τεχνικοί που γνωρίζουν τέτοιους κινητήρες

Ένας κινητήρας (και όλα τα συστήματα που σχετίζονται με αυτόν) έχει μια ολόκληρη «φιλοσοφία» πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του. Επειδή το κάθε είδος κινητήρα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα, θα πρέπει να προσπερνάς απόψεις όπως «Όλοι οι μάστορες τα ίδια ξέρουν», «κινητήρας ο ένας, κινητήρας ο άλλος» και διάφορες άλλες που μπορεί να σε βάλουν σε...περιπέτειες. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως, για παράδειγμα, η ανάφλεξη του καυσίμου στους κινητήρες ντίζελ γίνεται χωρίς τη λειτουργία μπουζί, κάτι το οποίο θα προκαλούσε ζημιά σε κινητήρα βενζίνης.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός και τα μηχανήματα

Πέρα από το έμπειρο προσωπικό, η χρήση μηχανημάτων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο υλικού, αλλά και τα κατάλληλα προγράμματα (software) είναι απαραίτητα, ώστε να εντοπίζονται γρήγορα και με λεπτομέρεια όλα τα πιθανά προβλήματα ή και οι ενδείξεις τους ώστε να προληφθούν πριν εξελιχθούν σε σημαντικές βλάβες.

Η εγγύηση που μετράει

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα σου γλιτώσει σίγουρα χρόνο αλλά και χρήματα. Ενημερώσου κάνοντας αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την εγγύηση που παρέχει το συνεργείο της επιλογής σου, όσον αφορά τη διάρκεια της εγγύησης μετά από την οποιαδήποτε επιδιόρθωση βλάβης και διευκρίνισε αν αυτή περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τα λεγόμενα «εργατικά».

Σαφής προέλευση ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων

Εάν το συνεργείο κάνει χρήση ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών – εξαρτημάτων, π.χ. αντλίες, τουρμπίνες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση τους και φυσικά να λάβεις τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός