Βρες το καλύτερο συνεργείο για το ντίζελ σου

Διαβάστηκε από 2797 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2018

Εξειδικευμένο προσωπικό - σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία – πιστοποιήσεις – εγγυήσεις. 4 κριτήρια που κάνουν ένα συνεργείο να ξεχωρίζει!

 
Τεχνικοί που έχουν απόλυτη γνώση της τεχνολογίας ντίζελ

Ένας κινητήρας (και όλα τα συστήματα που σχετίζονται με αυτόν) έχει μια ολόκληρη «φιλοσοφία» πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του.

Επειδή το κάθε είδος κινητήρα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα, θα πρέπει να προσπερνάς απόψεις όπως «Όλοι οι μάστορες τα ίδια ξέρουν», «κινητήρας ο ένας, κινητήρας ο άλλος» και διάφορες άλλες που μπορεί να σε βάλουν σε...περιπέτειες.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως, για παράδειγμα, η ανάφλεξη του καυσίμου στους κινητήρες ντίζελ γίνεται χωρίς τη λειτουργία μπουζί, κάτι το οποίο θα προκαλούσε ζημιά σε κινητήρα βενζίνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Εξοπλισμός και λογισμικό που δεν «κάνουν λάθη»

Πέρα από το έμπειρο προσωπικό, η χρήση μηχανημάτων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο υλικού αλλά και τα κατάλληλα προγράμματα (software) είναι απαραίτητα ώστε να εντοπίζονται γρήγορα και με λεπτομέρεια όλα τα πιθανά προβλήματα ή και οι ενδείξεις τους ώστε να προληφθούν πριν εξελιχθούν σε σημαντικές βλάβες.

Μεγάλες εγγυήσεις που περιλαμβάνουν ανταλλακτικά και εργασία

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα σου γλιτώσει σίγουρα χρόνο αλλά και χρήματα. Ενημερώσου κάνοντας αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διάρκεια των εγγυήσεων που παρέχει το συνεργείο της επιλογής σου, όσον αφορά τη διάρκεια της εγγύησης μετά από την οποιαδήποτε επιδιόρθωση βλάβης και διευκρίνισε αν αυτή περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τα λεγόμενα «εργατικά».

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Σαφής προέλευση ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων

Εάν το συνεργείο κάνει χρήση ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών – εξαρτημάτων, π.χ. αντλίες, τουρμπίνες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση τους και φυσικά να λάβεις τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • Η αξιόπιστη λύση για τα ψυγεία αυτοκινήτων!

  Στο χώρο της εταιρίας του κ. Ευαγγελιάδη πραγματοποιούνται επισκευές ψυγείων αυτοκινήτων, κατασκευές αλουμινένιων ψυγείων αγωνιστικών αυτοκινήτων, επισκευές aircondition αυτοκινήτων & φορτηγών. Όλα σε εξαιρετικές τιμές! 2102775156 Περισσότερα
 • Ο ειδικός στο diesel

  Η Autodiesel - Αφοί Α. Δραγουμανιώτη Ο.Ε.  δραστηριοποιείται στα συστήματα πετρελαίου. Yπερσύγχρονο εργαστήριο ελέγχου και επισκευής πετρελαιοκινητήρων. Πολυετής πείρα, άρτια κατάρτιση προσωπικού, άριστη εξυπηρέτησή.
  210 5911737 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένες λύσεις για Renaulit, Dacia

  Η εταιρεία Γ. Ζερβός & ΣΙΑ ΟΕ ειδικεύεται στην επισκευή αυτοκινήτων Renault Dacia. Προσφέρει service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ,  έκδοση κάρτας καυσαερίων,  έλεγχο και προληπτική συντήρηση, ζυγοστάθμιση , ευθυγράμμιση, επισκευή A/C και boutique.
    2106893233 Περισσότερα
 • Aριστης ποιότητας service

  Στις εγκαταστάσεις της Alfistiteam στο Γέρακα, το αυτοκίνητο σας θα λάβει άριστης ποιότητας service, ενώ μπορείτε να διαλέξετε από μία τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και ελαστικών. Επίσης προσφέρουν υπηρεσίες φανοποιείας, αλλά και συστήματα υγραεριοκίνησης.  Περισσότερα
 • Ποιοτικές υπηρεσίες επισκευής εγκεφάλων

  Η  ADC διαθέτει τον το πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης για την εργοστασιακή επισκευη όλων των τύπων εγκεφάλων από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό. Το προσωπικό αναλαμβάνει την επισκευή εγκεφάλων αυτοκινήτων καθώς και την αναβάθμιση τους.
  2109409109 Περισσότερα
 • Κορυφαίο και αξιόπιστο service!

  Η Fast Pistons Quality Service by Kalampokis Fotis προσφέρει ένα άριστο και αξιόπιστο service, ενώ πραγματοποιεί με επιτυχία βελτιώσεις, μετατροπές, έλεγχο κτεο, service A/C. Επίσης προσφέρει και υπηρεσίες για Diesel.
    2102580535 Περισσότερα
 • Oι ειδικοί στο Diesel!

  Η GM Diesel  είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των ανταλλακτικών συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου, αντλίες πετρελαίου καινούριες ή ανακατασκευής, μπεκ πετρελαίου αυτοκινήτων, τουρμπίνες diesel, αισθητήρες, συστήματα ψεκασμού common rail και διάφορα εξαρτήματα 2343025140 Περισσότερα
 • Επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων Mercedes!

  Η εταιρία ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ ΔΗΜΤΡΙΟΣ ιδρύθηκε το 1989 και ειδικεύεται στην επισκευή και συντήρηση αυτόματων και μηχανικών κιβωτίων ταχυτήτων σε αυτοκίνητα Μercedes. Η εργασία γίνεται με απόλυτη υπευθυνότητα και σας προσφέρει  γραπτή εγγύηση ενός έτους. 2310387378 Περισσότερα
 • Αριστο εξειδικευμένο service

  Κορυφαίες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές: συντήρηση, επισκευές, ανταλλακτικά,  πλήρεις διαγνωστικοί έλεγχοι & diesel υπηρεσίες. Εξειδίκευση σε μοντέλα BMW & Mini. Έμπειρο προσωπικό, κορυφαίος επαγγελματισμός, άμεση εξυπηρέτηση.
  2102772080 Περισσότερα
 • Συνεργείο με...εξειδίκευση!

  Στο My Garage, η Mercedes ή το Smart σου θα «απολαύσουν» κορυφαίες υπηρεσίες όσον αφορά την επισκευή ή τη συντήρηση. Έμπειρο προσωπικό, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
  2102828727 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός