Ταχύτατοι και πλήρεις έλεγχοι ΚΤΕΟ

    8381 Επισκέψεις στο άρθρο

    ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τον έλεγχο του οχήματος σου.

    Η δραστηριότητα  της εταιρείας  ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ξεκίνησε το 2004 από το Μιχάλη Θαλάσση, ο οποίος διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οχημάτων, για περισσότερο από 35  έτη και λειτουργεί  προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2006 στην περιοχή Γλύφα-Χαλκίδας.

    Η εγκατάσταση αυτή έχει την υλικοτεχνική υποδομή με τις αυτόματες γραμμές  τεχνικού ελέγχου που διαθέτει να εκτελεί ελέγχους σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά, λεωφορεία, βυτιοφόρα καθώς και  δίκυκλα).

    ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

    • Με 8 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
    • 64 άτομα προσωπικό 
    • 12 χρόνια τεχνογνωσίας στο χώρο των ΙΚΤΕΟ και
    • 35 χρόνια και πλέον στην οδική βοήθεια.
    Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και αφήστε το μήνυμα ή το σχόλιό σας στο ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ και ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός θα επικοινωνήσει μαζί σας.

    ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

    Καλέστε:    2221023758  2221022222  2221092200
    Δείτε:       www.mykteo.com/
    Ακολουθήστε:  www.facebook.com/ikteo.thalassis

    ILEP
    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ