Αξιόπιστος έλεγχος ΚΤΕΟ!

    8376 Επισκέψεις στο άρθρο

    Τα Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ είναι η κορυφαία επιλογή για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας

    Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου, μπορεί να σε γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο).

    Ωστόσο με τον έγκαιρο τεχνικό έλεγχο έχεις πρόληψη, ασφάλεια και οικονομία! Φυσικά πέραν από την ασφάλεια που προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγείς ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», σε «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

    Στις μέρες μας η λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρέχοντας στο κοινό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου 

    Στις εγκαταστάσεις των Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ στη Μεταμόρφωση και στο Γέρακα θα λάβετε αυτές τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζεται από τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, τον οποίο χρησιμοποιεί το άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό.

    Αναλυτικότερα το Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

    • ΚΤΕΟ αυτοκινήτων
    • Κάρτα καυσαερίων
    • Ειδικό έλεγχο υγραεριοκίνησης
    • Εκούσιο Ελεγχο
    • Εκπρόθεσμο Έλεγχο
    • ΚΤΕΟ Moto
     Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ για να κλείσετε ραντεβού. 

    Ι.ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ
    Καλέστε:  2111027000
    Δείτεhttp://kteoinioxos.eu/

    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ - CAR DIAGNOSTIC SERVICES

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ