Τα λιπαντικά της G-Energy ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις καινοτόμες τους τεχνολογίες.

Τα λιπαντικά της G-Energy ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις καινοτόμες τους τεχνολογίες.

G-Energy, λιπαντικά αυτοκινήτου με κορυφαία τεχνολογία & ποιότητα
 • Τα λιπαντικά της G-Energy ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις καινοτόμες τους τεχνολογίες.
 • G-Energy, λιπαντικά αυτοκινήτου με κορυφαία τεχνολογία & ποιότητα

G-Energy, λιπαντικά αυτοκινήτου με κορυφαία τεχνολογία & ποιότητα

6996 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2022

Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.

COMBATT A.E.
KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Τα λιπαντικά της G-Energy πληρούν τις ολοένα και πιο απαιτητικές προδιαγραφές των κατασκευαστών κινητήρων, συνδυάζοντας τεχνολογία και κορυφαία ποιότητα. Η καινοτομία των λιπαντικών της είναι στην τεχνολογία ACF (Adaptive Components Formula), η οποία ενεργοποιεί τα πρόσθετα του λιπαντικού ανάλογα με τα δεδομένα λειτουργίας του κινητήρα και τις εκάστοτε ανάγκες του, επιτρέποντας τη βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες, όπως για παράδειγμα σε απότομες επιταχύνσεις ή στα συνεχόμενα «σταμάτα-ξεκίνα» της οδήγησης στην πόλη.

Κοινοποίησέ το »

Κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το διεθνές σύστημα ποιότητα ISO

Η εταιρεία παράγει τα λιπαντικά της στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιό της στο Μπάρι. Εκεί έχει δημιουργήσει μία σύγχρονη μονάδα πιστοποιημένη από το διεθνές σύστημα ποιότητας ISO (συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ISO 9001 και ISO 14001)στην παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση και πώληση ελαίων και γράσων που μπορεί να παράγει 30 χιλιάδες τόνους λιπαντικά υγρά και 6 τόνους γράσα ετησίως.

Φτιαγμένα με τα διεθνή πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών

Τα εν λόγω λιπαντικά δημιουργούνται σε συνεννόηση με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως και προγραμματιστές τεχνολογίας χάρη στη συμμετοχή της στη διεθνή ένωση ATIEL. Μέσω αυτής εξασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο κατασκευής και ποιότητας των λιπαντικό χάρη στις εγκρίσεις κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο, όπως Mercedes-Benz, Volkswagen Group, PORSCHE, BMW, MINI, Renault, General Motors.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ