Στόχος είναι η ανατροπή του ελληνικού σκεπτικού για τον τεχνικό έλεγχο

  20280 Επισκέψεις στο άρθρο

  Η Express Service δραστηριοποιείται 45 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Ευρώπη με σύνθημα της, λιγότερα ατυχήματα, περισσότερο οξυγόνο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η εταιρία από το 1975, έχει στοχεύσει στην ασφάλεια των συνδρομητών – πελατών και κατά επέκταση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, καθώς και στην επαγρύπνηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

  Εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας όπως κάνουν όλα τα ΚΤΕΟ. Προσπαθούμε όμως να το ακολουθούμε πιστά και να το κρατάμε ενήμερο διαρκώς. Λόγω της μακροχρόνιας τεχνογνωσίας μας εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ανάλογα, ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από τα ποσοστά σοβαρών ελλείψεων, στο ΚΤΕΟ μας,  που συγκλίνουν με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

  Θέλουμε η ποιότητα του ελέγχουν να συγκλίνει με τα ευρωπαϊκά δεδομένα
   
  Βρισκόμαστε στο μέσο διαδικασίας εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία –η οποία ξεκίνησε το 2018-. Θέλουμε την ποιότητα του ελέγχου να συγκλίνει στα ευρωπαϊκά δεδομένα και έχουμε στόχο την ανατροπή του ελληνικού σκεπτικού (νοοτροπία) για τον τεχνικό έλεγχο. Είμαστε με το μέρος των οδηγών και όχι οι ψυχροί και αυστηροί επιθεωρητές που θα προκαλέσουν ταλαιπωρία και έξοδα.
           
  Σημαντικό βήμα για την οδική ασφάλεια

  Η παρούσα Υπουργική Απόφαση ισχύει από την εμφάνιση των δημόσιων ΚΤΕΟ (1983) και κατόπιν των ιδιωτικών (2004) με (ακινητοποίηση οχήματος, κλήση τροχαίας, παράδοση πινακίδων, ενημέρωση Διεύθυνσης Μεταφορών, μεταφορά οχήματος με οδική βοήθεια). Η επαναφορά στο προσκήνιο των ήδη προβλεπόμενων ενεργειών από την νομοθεσία, σε περίπτωση που προκύπτει επικίνδυνη έλλειψη, υπενθυμίζει-τονιζει την αναγκαιότητα να τοποθετηθεί η οδική ασφάλεια στην κορυφή τους, στο σημείο αναφοράς (ΚΤΕΟ), όσο και στην συνείδηση των οδηγών. 

  Δεν είναι κάτι καινούργιο λοιπόν. Αυτό που διαφέρει επί της ουσίας είναι η δημιουργία πλαισίου για την ομαλότερη συνεργασία των φορέων που εμπλέκονται στην εφαρμογή της  συγκεκριμένης νομοθεσίας.
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός