Με ειδικότητα στα Group Vag!

1110 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/11/2020

H TS Expert Service είναι ένα σύγχρονο συνεργέιο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Group Vag. Διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Η επιχείρηση TS Expert Service αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Group Vag. Διαθέτει τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:                           Καλέστε: 2114073330

- Ηλεκτρονικός /Διαγνωστικός έλεγχος εγκεφάλου με εξοπλισμό VW ( VAS PC & ODIS).
- Έλεγχος, συντήρηση & συμπλήρωση φρέον A/C
-  Επισκευές Κινητήρων, Βελτιώσεις.
- Γνήσια Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ.
- Αλλαγή λαδιών - Φίλτρων με κορυφαία λιπαντικά της Castrol.
-Έλεγχος φρένων, Αναρτήσεις, επισκευές Σασμάν.
- Έλεγχος αντικατάσταση Μπαταριών
- Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Συστήματα
- Σύστημα Διεύθυνσης-Κατεύθυνσης
- Έλεγχος αντικατάσταση  Δίσκο πλατό, Ρουλεμάν.
- Προετοιμασία για ΚΤΕΟ

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

TS EXPERTS
Καλέστε: 2114073330
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/groups/ts.expert.service/
 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός