Service αυτοκινήτου 2023 Όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι

Service αυτοκινήτου 2023 Όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι

61257 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις μέρες μας ο χρόνος είναι «χρήμα». Ανάμεσα στις δεκάδες υποχρεώσεις, η συντήρηση του αυτοκινήτου μας κάποιες φορές μπαίνει σε 2η μοίρα. Ωστόσο, η τακτική συντήρηση του αποτελεί επένδυση. Επένδυση ασφάλειας και οικονομίας. Διάβασε λοιπόν όλα όσα θες να γνωρίζεις για Service αυτοκινήτου 2023 : Όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
ΣΑΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υπάρχουν do it yourself συμβουλές στη συντήρηση του αυτοκινήτου, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε σε ένα βαθμό τη λειτουργική του κατάσταση. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτές, αφού αρκετές φορές η σωστή συντήρηση απαιτεί την επίσκεψη και τα «χέρια» ενός ειδικού για να είναι αποτελεσματική και να βοηθήσει το όχημά σας να «ζήσει με ποιότητα» περισσότερο (και κατόπιν να «πιάσει τα λεφτά του» στην μεταπώληση του).
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Γιατί η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη;

Η τακτική συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να παραμείνει αποδοτικό στην καθημερινότητα και ασφαλές στη χρήση του. Ένας ειδικός μπορεί να προλάβει τυχόν φθορές και βλάβες, που μελλοντικά μπορεί να αποδειχθούν έως και μοιραίες (και όχι μόνον για την …τσέπη). 
 

Τα σημεία που τσεκάρεις ότι έχει συντηρηθεί σωστά το αυτοκίνητό σου

Τι όμως πρέπει να «τσεκάρεις» ως κάτοχος και σε ποια μέρη του αυτοκινήτου σου πρέπει να εστιάσεις, προκειμένου να ελέγξεις αν αυτά έχουν ελεγχθεί από το τελευταίο service;

Εμείς στο Autotriti κάναμε την έρευνα για εσάς, συνοψίζοντας σε μία λίστα όλα τα απαραίτητα σημεία που πρέπει να ρίξεις έστω και μία ματιά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (αναφέρουμε «τι και κάθε πότε»), για να είσαι σίγουρος -και ήσυχος- πως το αυτοκίνητό σου έχει συντηρηθεί σωστά!

Δες εδώ με 1 κλίκ (ή τύπωσε την Check Service List ) που φτιάξαμε ώστε να είσαι πάντα καλά διαβασμένος (και να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις στο Συνεργείο σου).