Υπηρεσίες συντήρησης υψηλού επιπέδου!

1292 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2020

H Papamixalis Performance είναι ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.
Η επιχείρηση Papamixalis Performance αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.                  Καλέστε: 2106624435

Προσφέρει oλοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης υψηλού επιπέδου έχοντας εμπειρία 39 ετών, ενώ με κάθε Service αυτοκίνητου, υλοποιεί και προληπτικό έλεγχο 20 σημείων. Αναλυτικότερα μπορείτε να διαλέξετε από τις εξής υπηρεσίες: 

- Πλήρης Διαγνωστικός Έλεγχος Ηλεκτρονικών Συστημάτων -  Βελτιώσεις κινητήρων
- Μετατροπές
- Εργασίες Συντήρησης, Μεγάλο Service Αυτοκινήτου
- Γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
- Μηχανολογικές Εργασίες
- Συντήρηση και Επισκευή Φρένων
- Προετοιμασία ΚΤΕΟ
- Μηχανικές Βελτιώσεις (Tuning)


Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

PAPAMIXALIS PERMOFRMANCE
Καλέστε: 2106624435
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/PAPAMIXALISPERFORMANCE/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός