Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  4/7/2006
Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/7/2006
Test mtx
Mercedes ML 500
5… σε 1!
Ανεση και ποιότητα κύλισης βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο.
Προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής, άνετους χώρους, πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες και υψηλό πρεστίζ. Αυτά, σε γενικές γραμμές, είναι τα χαρακτηριστικά μιας ML. Στην έκδοση όμως των 5,0 λτ., το γερμανικό SUV μεταμορφώνεται!
Είναι τέτοια η ποιότητα κύλισης και η άνεση από την ανάρτηση, που πραγματικά νομίζεις, ότι το αυτοκίνητο δεν κινείται! Μπορείς να διανύσεις ατέλειωτα χιλιόμετρα και να μην αισθανθείς την παραμικρή ενόχληση. Επιπλέον, χάρη στις πολλαπλές ρυθμίσεις της πνευματικής ανάρτησης, προσαρμόζεις το οδηγικό σου στυλ στα κέφια σου… Άνετα ή σε σπορτιφ ρυθμούς; Το ερώτημα βαραίνει αποκλειστικά εσάς… Η ML έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις σας, αρκεί να κατανοήσετε και εσείς το χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Kινητήρας
Ο 8κύλινδρος κινητήρας των 5,0 λτ., που εφοδιάζει την ML, θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των ταξιδιών. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, όπως και να το κάνουμε, όταν ξέρεις ότι, ανά πάσα στιγμή και με όποια ταχύτητα και να είσαι, θα πατήσεις το γκάζι και θα κινηθούν 2,3 τόνοι ταχύτατα, καταπίνοντας με εξαιρετική ευκολία ατέλειωτα χιλιόμετρα, τα υπόλοιπα λόγια, πιστεύουμε, πως είναι περιττά. Ρίξτε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και θα καταλάβετε τι εννοούμε…
Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Το γνωστό γνωμικό ταιριάζει γάντι στην ML. Μπορεί να δίνεις κάτι παραπάνω (έως πολύ), αλλά με το που μπαίνεις μέσα… Τόσο η ποιότητα, όσο και η αίσθηση που αποκομίζεις σε αποζημιώνει πλήρως.