• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  19/12/2006
Test mtx
Skoda Superb 1,8T 193ps
Πρόκληση…
Διαβάστηκε από 22084 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:19/12/2006
Το Skoda Superb 1,8T 193ps προσφέρει άνεση, καλή ποιότητα κύλισης και ξεκούραστες μετακινήσεις.
Υπάρχει ένα αυτοκίνητο στο segment της μεγάλης κατηγορίας, που προσφέρει σχεδόν ότι και οι ανταγωνιστές του (επιδόσεις, αρκετές δόσεις πολυτέλειας και μεγάλους χώρους) στην τιμή, όμως, ενός μεσαίου μοντέλου! Το όνομα αυτού; "Skoda Superb"…
Το Superb δεν αποτελεί για τη Skoda απλά ένα μεγάλο όχημα, αλλά ένα μοντέλο, που ισχυροποιεί το ίματζ της στην αγορά και αποδεικνύει εμπράκτως στο καταναλωτικό κοινό, πως η τσέχικη φίρμα είναι σε θέση να κατασκευάσει ποιοτικά αυτοκίνητα. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, που η εταιρεία λανσάρει τέτοιου είδους όχημα. Ειδικά το όνομα "Superb" έχει μακρά παράδοση, αφού η 1η γενιά έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του '30! Επιστροφή στο μέλλον όμως και, πιο συγκεκριμένα, στην ανανεωμένη version του Superb, που πρόσφατα παρουσίασε η Skoda και αξιολογούμε στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας.
Στον… πλαστικό!
Οι σχεδιαστές της εταιρείας, με μικρές αλλά ουσιαστικές επεμβάσεις, "τόνωσαν" την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Στην ανανεωμένη version λοιπόν, νέα είναι η μάσκα στο εμπρόσθιο τμήμα (στα πρότυπα του Roomster), ανασχεδιασμένα είναι τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω (τα εμπρός με ενιαία πλέον τα φλας, ενώ τα πίσω με νέα διάταξη), ενώ νέου design είναι και οι καθρέφτες, οι οποίοι μάλιστα στο κάτω μέρος τους ενσωματώνουν και τα φλας.
Μας άρεσε…
η ποιότητα κατασκευής, οι τεράστιοι χώροι για τους πίσω επιβάτες, η άνεση της ανάρτησης, ο κινητήρας, η τιμή αγοράς
Δεν μας άρεσε
… που στη βασική έκδοση (Exclusive) διατίθεται προαιρετικά το σύστημα ευστάθειας, ο άτολμος σχεδιασμός του εσωτερικού

 
  Skoda Superb 1,8T 193ps
Νέα καρδιά
Εσωτερικo - Χωροι
Οδική Συμπεριφορά