• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/1/2007
TEST
Ford Galaxy 2,0
Γαλαξίας πρακτικότητας!
Διαβάστηκε από 8163 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:23/1/2007
Κύριο γνώρισμα του νέου Ford Galaxy αποτελεί η άπλετη ευρυχωρία στο εσωτερικό του.
Η νέα γενιά του Ford Galaxy προχωρά ένα βήμα πιο πέρα τομείς, όπως η πολυχρηστικότητα και η ευρυχωρία, αφού το εσωτερικό του αποτελεί μια από τις κορυφαίες πρακτικές εφαρμογές επταθέσιας διάταξης.
Ενώ ήδη το Ford S-Max θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρομεσαίων πολυχρηστικών, όσον αφορά την εσωτερική του ευρυχωρία, το νέο Ford Galaxy έρχεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στα μεγαλύτερα MPV, όντας ένα πραγματικά 7αθέσιο μοντέλο. ¶λλωστε, αυτό είναι και το μεγάλο "όπλο" του μοντέλου της Ford στην προσπάθειά του για εμπορική επιτυχία, αφού ειδικά στη χώρα μας, η ζήτηση για μεγάλα πολυχρηστικά είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Πάντως, η "συγγένεια" του Galaxy με το S-Max δεν σταματά μόνο στη φιλοσοφία της κορυφαίας ευρυχωρίας και πρακτικότητας, αφού κινητήρας, μηχανικά μέρη και εσωτερικό, προέρχονται απευθείας από το μικρομεσαίο πολυχρηστικό της Ford. Και αισθητικά, πάντως, αποδίδεται ευδιάκριτα αυτός ο σύνδεσμος μεταξύ των δύο μοντέλων, παρότι συνολικά το Galaxy δείχνει λιγότερο επιθετικό. Στον τομέα της τιμής, τα 29.430 ευρώ που κοστίζει το νέο Ford Galaxy στη βασική του έκδοση, είναι μια από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία, δίνοντάς του ένα επιπλέον πλεονέκτημα.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Εσωτερική ευρυχωρία - πρακτικότηταΟδική συμπεριφορά, Περιμετρική ορατότηταΕικόνα εσωτερικού
(-): Κατανάλωση, Το περίεργο μετρικό σύστημα της οθόνης πληροφοριών (όταν επιλεγούν βαθμοί Κελσίου για την εξωτερική θερμοκρασία, το trip computer μετράει σε μίλια, ενώ όταν επιλεγούν βαθμοί Φαρενάιτ, σε χιλιόμετρα)

 
 Ford Galaxy 2,0
Ευρυχωρία και πολυχρηστικότητα στην πρώτη γραμμή
Εσωτερικό
Στο δρόμο
Κινητήρας