Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Πρώτη επαφή

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  3/6/2008
Πρώτη επαφή
Νέο 3θυρο Chevrolet Aveo & Εpica με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο
Second phase
Διαβάστηκε από 3896 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:3/6/2008
Η 3θυρη έκδοση του νέου Aveo τονίζει περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά της σχεδίασής του, κάνοντάς το να φαίνεται ένα σπορτίφ μικρό χάτσμπακ.
Μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του εκτενώς ανανεωμένου Aveo σε 5θυρο αμάξωμα, η Chevrolet προχώρησε στην παρουσίαση και της 3θυρης έκδοσης, η οποία, λαμβάνοντας όλες τις αισθητικές αλλαγές του 5θυρου, εμφανίζεται με ακόμη πιο δυναμικό και σπορτίφ χαρακτήρα.
Στο εξωτερικό τμήμα: Σύγχρονο design με δυναμικά χαρακτηριστικά
Η 3θυρη έκδοση του μικρού χάτσμπακ δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές στη σχεδίαση, σε σύγκριση με το 5θυρο αμάξωμα. Ωστόσο, η απουσία των δύο πίσω πόρτων προσδίδει στο αμάξωμα μια πιο σπορτίφ εικόνα. Αναλυτικά, το νέο Aveo διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, με τα φωτιστικά σώματα να είναι πλέον μεγαλύτερα σε διαστάσεις, με σχεδίαση που παραπέμπουν στο μεγαλύτερο σε διαστάσεις μέλος της Chevrolet, στο Epica. O προφυλακτήρας έχει αποκτήσει μια πιο δυναμική όψη, με την τοποθέτηση κυψελωτής μορφής αεραγωγών, αλλά και χρωμιωμένου περιγράμματος στο κέντρο του. Τέλος, ο προφυλακτήρας έχει αποκτήσει πιο έντονες ακμές, συμπληρώνοντας το δυναμικό look του αυτοκινήτου. Στην πίσω πλευρά, ο προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί, καθώς και τα φωτιστικά σώματα. Κοιτώντας από το πλάι το Chevrolet Aveo, διαπιστώνει κανείς ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τον προκάτοχό του, εκτός από την τοποθέτηση ενός αεραγωγού μπροστά από τους καθρέφτες του αυτοκινήτου.

 
 Νέο 3θυρο Chevrolet Aveo & Εpica με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο
Εσωτερικό
Oδική συμπεριφορά
¶νετο σε χώρους για τους επιβάτες
Με περισσότερους ίππους στα 1,2 και 1,4 λίτρα
Νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων για το Epica