Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  24/6/2008
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Mini Cooper S του 2004
Διαχρονική αξία
Διαβάστηκε από 7968 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:24/6/2008
Το Mini Cooper S είναι ένα αυτοκίνητο μοναδικό στην κατηγορία του και αποτελεί μία αρκετά αξιόλογη επιλογή ως μεταχειρισμένο, γι αυτούς που επιθυμούν να ξεχωρίζουν .
• Κινητήρας: Κάτω από το καπό του Mini βρίσκεται ένας 16βάλβιδος τετρακύλινδρος κινητήρας 1,6 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 161 πραγματικούς ίππους και 200 Nm ροπής. Πιέζοντας, λοιπόν, μέχρι το τέρμα το δεξί πεντάλ, το αυτοκίνητο κινείται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, παράγοντας ένα δυνατό μπάσο ήχο από τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.
• Οδική συμπεριφορά: Το Cooper S, σε δρόμο με άφθονες καμπές, δείχνει να βρίσκεται εκεί που του αρμόζει. Διαθέτει άμεσο τιμόνι, το οποίο «ακούει» τις εντολές του οδηγού, αλλά και σφιχτή ανάρτηση, η οποία αποτρέπει την εμφάνιση κλίσεων στις στροφές. Γενικά, το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται θετικά στις υψηλές ταχύτητες, ακόμα και όταν τα περιθώρια πρόσφυσης έχουν φτάσει στο ανώτατο όριο.
• Εσωτερικό – Χώροι: Η ποιότητα κατασκευής των υλικών αλλά και η συναρμολόγησή τους στο εσωτερικό του Mini Cooper S βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Ξεχωριστός είναι και ο σχεδιασμός, με βασικότερο στοιχείο τον πίνακα οργάνων, που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, όπως στο πρώτης γενιάς Mini. Οι χώροι κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα, μιας και οι πίσω επιβάτες δε θα νιώθουν και τόσο άνετα όσον αφορά στο χώρο για τα πόδια τους. Μέτριος είναι και ο χώρος αποσκευών, μιας και χωρητικότητά του αγγίζει τα 160 λίτρα.
• Μεταπωλητική αξία: Το Mini Cooper S έχει πολύ καλή μεταπωλητική αξία, λόγω της μοναδικότητας που το διακρίνει, των πολύ καλών επιδόσεων, αλλά και της απολαυστικής οδικής συμπεριφοράς που προσφέρει.
• Value for Money: Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και παρά αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το Mini Cooper S, σε τομέα επιδόσεων, εξοπλισμού και εμφάνισης, η σχέση τιμή - αξίας είναι μέτρια.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Επιδόσεις, οδική συμπεριφορά, ποιότητα, σχεδίαση
(-): ¶νεση ανάρτησης, αξιοπιστία, χώροι