" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  24/2/2009
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Nissan Micra 1,4 5d του 2004
Αξιόπιστο και οικονομικό
Διαβάστηκε από 4322 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:24/2/2009
Το Nissan Micra 1,4 του 2004 έχει διαχρονική σχεδίαση, είναι αξιόπιστο, ευέλικτο και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις.
Κινητήρας. Το μοτέρ των 1,4 λίτρων αποδίδει 92 δυναμομετρημένους ίππους και διαθέτει πολύ καλή ελαστικότητα από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας, στοιχείο που ευνοεί ιδιαίτερα κατά την κίνηση στην πόλη. Εκτός αυτής, το Micra 1,4 μπορεί να διατηρεί αυξημένες ταχύτητες κίνησης χωρίς δυσκολία, ωστόσο ο κινητήρας παράγει αισθητό θόρυβο σε υψηλούς ρυθμούς περιστροφής. Μεταξύ των θετικών χαρακτηριστικών του μηχανικού αυτού συνόλου είναι η ευστροφία και η θετική απόκριση στο πάτημα του γκαζιού.
Οδική συμπεριφορά. Το Micra δε θα τρομάξει τον οδηγό εφ' όσον αυτός επιδιώξει να κινηθεί σβέλτα, καθώς σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο θα αρχίσει να γλιστράει με προοδευτικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να το επαναφέρει στην επιθυμητή πορεία. Σε καλής ποιότητας δρόμο, το μικρό μοντέλο της Nissan παρουσιάζει καλά περιθώρια πρόσφυσης, ενώ η υποστροφή θα εμφανιστεί δύσκολα. Οι αισθητές κλίσεις που παρουσιάζει το αμάξωμα λόγω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησης δεν έχουν καμία αρνητική επίδραση στην οδική του συμπεριφορά. Την πολύ καλή εικόνα του αυτοκινήτου στο δρόμο συμπληρώνουν η απόδοση των φρένων και η αίσθηση του ανάλογου πεντάλ.
Εσωτερικό - Χώροι. Το γεμάτο καμπύλες ταμπλό στο εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου έχει μοντέρνα αισθητική, ενώ τα δίχρωμα πλαστικά τμήματα αναβαθμίζουν την εικόνα του θαλάμου των επιβατών, με την ποιότητα κατασκευής τους να είναι ικανοποιητική. Οι στρογγυλές ενδείξεις του πίνακα οργάνων είναι ευανάγνωστες, με μοναδικό μειονέκτημα την απουσία της ένδειξης θερμοκρασίας του κυκλώματος νερού του κινητήρα. Από πλευράς χώρων, οι εμπρός επιβάτες δε θα συναντήσουν πρόβλημα όσον αφορά στο εσωτερικό πλάτος και χώρο για τα κεφάλια, ενώ τα καθίσματα προσφέρουν ικανοποιητική άνεση και μέτρια πλευρική στήριξη. Στο πίσω τμήμα του θαλάμου των επιβατών του νέου Micra, το πλάτος του καθίσματος προορίζεται για τη φιλοξενία δύο ενήλικων. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια, κάτι που οφείλεται στο έντονα καμπύλο τελείωμα της οροφής. Όσον αφορά στον όγκο του χώρου αποσκευών, κυμαίνεται από 237 έως 371 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος.
Μεταπωλητική αξία. Σε πολύ καλά επίπεδα κυμαίνεται η μεταπωλητική αξία του Micra λόγω της υψηλής αξιοπιστίας που το διακρίνει, αλλά και του ονόματος Nissan.
Value for Money. Καλή είναι η σχέση τιμής-αξίας του μοντέλου. Αυτό οφείλεται στον καλό εξοπλισμό που διέθετε από τη βασική έκδοση σε ανταγωνιστική τιμή.
Συν & Πλην
(+): Αξιοπιστία, επιδόσεις, σχεδίαση
(-): Χώροι, θόρυβος κινητήρα, ατέλειες στο φινίρισμα
Σε δρόμο με στροφές, το Micra παρουσιάζει πολύ καλά περιθώρια πρόσφυσης, ενώ η υποστροφή θα εμφανιστεί μετά από πίεση του οδηγού.

Το ταμπλό του Micra έχει μοντέρνα αισθητική, ενώ η ποιότητα κατασκευής του είναι ικανοποιητική.Νέο concept της Mercedes

Η SEAT μείωσε τα απόβλητά της κατά 34%

Car Wrapping & αλλάζεις χρώμα όποτε θες

Πως θα φορτώσεις σωστά το αυτοκίνητο σου;

Η κίνηση στους δρόμους

Αξίζει ο κινητήρας μία 2η ευκαιρία;

Nέες εικόνες της Skoda Superb facelift;

Η νέα Toyota Corolla Hybrid απέναντι στo Auris Hybrid

Δοκιμή: Peugeot 508 GT Line

Nέο teaser για τη Skoda Superb facelift (+vid)

TRD «καλούδια» για τη νέα Toyota Supra

Mε μηχανικό κιβώτιο το 76% των νέων MX-5

SEAT: Service Πλήρες από κάθε άποψη πακέτο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

CITROEN: Ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως 20 Μαΐου

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

MITSUBISHI: 0-100 Όλα τα επιβατικά μοντέλα με 0% επιτόκιο & 100€/μήνα

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: 500€ έκπτωση έως 30 Ιουνίου.

περισσότερα »