Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Πρώτη επαφή

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  25/5/2009
Πρώτη επαφή
Νέα Lancia Delta 1,8 Di Turbo 200 HP
Πρωταγωνίστρια!
Διαβάστηκε από 6390 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:25/5/2009
Στη χώρα μας τον Ιούνιο
Ο νέος 1,8 Turbo κινητήρας των 200 ίππων της Lancia Delta υπερτονίζει το εκλεπτυσμένο στιλ της ιδιαίτερης Ιταλίδας, δημιουργώντας μια top-of-the-range έκδοση, που συνδυάζει τη δύναμη με τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.
Η τρίτη γενιά της Lancia Delta λανσαρίστηκε -ύστερα από απουσία 9 ετών- το 2008, προβάλλοντας ένα διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν του παρελθόντος, αφού, σύμφωνα με τη σύγχρονη φιλοσοφία της Lancia, το αυτοκίνητο απευθύνεται πλέον σε ένα κοινό που αναζητά ένα πιο πολυτελές και με έντονη προσωπικότητα μικρομεσαίο μοντέλο. Σήμερα, η εταιρεία τονίζει ακόμη περισσότερο το εκλεπτυσμένο αλλά και διακριτικά δυναμικό στιλ του αυτοκινήτου, προσθέτοντας στην κορυφή της γκάμας μια νέα έκδοση με turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1,8 λίτρων, απόδοσης 200 ίππων. Το αυτοκίνητο είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε στην παγκόσμια παρουσίασή του στη Βόρεια Ιταλία και σας μεταφέρουμε πρώτοι τις -πολύ θετικές- εντυπώσεις μας.
Εντυπωσιακή σχεδίαση έξω από τα συνηθισμένα
Όσον αφορά στην εξωτερική σχεδίαση της κορυφαίας Delta, φυσικά το αυτοκίνητο διατηρεί την ιδιαίτερη, εντυπωσιακή και πετυχημένα ρετρο-μοντέρνα αισθητική, που επέλεξε η Lancia για την τρίτη γενιά του μικρομεσαίου της. Αποπνέοντας έντονα premium χαρακτηριστικά, η Delta είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Όσον αφορά τώρα στα διακριτικά της έκδοσης των 200 ίππων, πέρα από τη διπλή εξάτμιση στο πίσω τμήμα, δε συναντούμε κανένα άλλο εξωτερικό αισθητικό χαρακτηριστικό, που να διαχωρίζει το μοντέλο αυτό από τις υπόλοιπες Delta.

Η Delta 200 HP πρωταγωνιστεί στην ταινία «Illuminati: Οι πεφωτισμένοι»!
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης της νέας Lancia Delta 200 ίππων, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε πρώτη προβολή τη νέα ταινία "Illuminati: Οι πεφωτισμένοι", στην οποία πρωταγωνιστεί η ισχυρότερη Delta. Για τις ανάγκες μάλιστα των γυρισμάτων της ταινίας περίπου πριν από ένα χρόνο, η Lancia εφοδίασε την παραγωγή με πλήρως λειτουργικά μοντέλα, που έφεραν το νέο κινητήρα και τα οποία κατασκευάστηκαν πρώτα, ακόμη και πριν από τα προ-παραγωγής μοντέλα. Θυμίζουμε ότι η νέα ταινία, που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, είναι η συνέχεια του "Κώδικα Da Vinci", με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ρον Χάουαρντ.

 
 Νέα Lancia Delta 1,8 Di Turbo 200 HP
Εσωτερικό - Χώροι
Κινητήρας - Κιβώτιο
Στο δρόμο
Τεχνικά χαρακτηριστικά