Παρουσίαση

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/6/2009
Παρουσίαση
Alfa Romeo 159 1,8
Άλφα με τόνο!
Διαβάστηκε από 10234 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:2/6/2009
Διακρίνεται για την πολύ καλή οδική της συμπεριφορά η 159, προσφέροντας έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά.
Η Alfa Romeo 159 κερδίζει τις εντυπώσεις με την ελκυστική της εμφάνιση, την πολύ καλή εσωτερική της ποιότητα, αλλά και την πίστη της στις παραδοσιακές σπορτίφ οδηγικές αξίες των μοντέλων της "Alfa". Και όλα αυτά διανθισμένα με έναν ικανό βασικό κινητήρα 1,8 λίτρων, αλλά και, πλέον, με νέες τιμές-έκπληξη!
Η 159 της Alfa Romeo είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μεσαία μοντέλα της αγοράς, το οποίο διακρίνεται για την ποιότητα, τη σχεδίαση και την οδική του συμπεριφορά. Πριν λίγο διάστημα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo λάνσαρε το ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο, με αλλαγές περισσότερο στον τεχνικό τομέα, αλλά και σε κάποιες εσωτερικές λεπτομέρειες, συνεχίζει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, ενισχυμένο μάλιστα με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.
Γνήσιο ιταλικό στιλ και ξεχωριστή εμφάνιση
Είναι γεγονός ότι η Alfa Romeo 159 είναι ένα αυτοκίνητο που διακρίνεται για την ξεχωριστή αισθητική του, με σχεδίαση που συνδυάζει την ιταλική φινέτσα με τον παραδοσιακό δυναμισμό των αυτοκινήτων της εταιρείας. Η γενικότερη εμφάνιση της 159 και πολύ περισσότερο, αυτή του εμπρόσθιου τμήματός της, δημιουργεί ένα από τα πιο ποθητά μεσαία μοντέλα της ελληνικής αγοράς, το οποίο διαθέτει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, σε μια γενικά συντηρητική κατηγορία αυτοκινήτων. Εμπρός, ξεχωρίζει το μακρύ, κεκλιμένο καπό, η "μύτη" του οποίου καταλήγει στον κλασικό πλέον θυρεό της Alfa Romeo, επενδυμένο μάλιστα με χρώμιο. Τα εμπρός φωτιστικά έχουν "θυμωμένη" σχεδίαση και, παράλληλα, διακρίνονται για την ύπαρξη τριών ξεχωριστών στρογγυλών προβολέων. Στο πίσω τμήμα υπάρχει λίγο περισσότερη διακριτικότητα με την παρουσία μακρόστενων φωτιστικών και ελαφρά υπερυψωμένου όγκου.
Αποκτήστε την με πρόσθετη μείωση, από 19.900 ευρώ
Εκτός από το όφελος που προκύπτει από τη μείωση του τέλους ταξινόμησης, η ελληνική αντιπροσωπεία της Alfa Romeo προσφέρει και επιπλέον εκπτώσεις για την 159, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την τιμή της. Έτσι, ανάλογα με την έκδοση, το συνολικό όφελος για τον αγοραστή μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 7.000 ευρώ, σε σχέση με την τιμή που κόστιζε το αυτοκίνητο προ της μείωσης του τέλους ταξινόμησης! Αποτέλεσμα αυτών είναι πλέον η βασική έκδοση 1,8 Business να κοστίζει 19.900 ευρώ (όφελος 7.100 ευρώ), ενώ η κορυφαία των 3,2 λίτρων από τα 37.260 ευρώ (όφελος 6.240 ευρώ). Μόλις πρόσφατα μάλιστα, προστέθηκε και η έκδοση με το turbo κινητήρα των 1,75 λτ.-200 ίππων, με τιμές από 27.170 ευρώ.

 
 Alfa Romeo 159 1,8
Εσωτερικό - Χώροι
Οδική συμπεριφορά
Κινητήρας
Τεχνικά χαρακτηριστικά - Eξοπλισμός - Tιμή