Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  6/4/2010
TEST
Ανανεωμένο Peugeot 207 CC 1,6 Vti
Νew FaCCe
Διαβάστηκε από 11439 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:6/4/2010
H διακριτική ανανέωση του Peugeot 207 πέρασε και στην "ανοιχτή" έκδοση CC, που απέκτησε φρέσκο και πιο… τσιτωμένο πρόσωπο.
Ακόμα και με κλειστή τη μεταλλική οροφή, το 207 CC δε χάνει ούτε στο ελάχιστο τη γοητεία του…
Ανάλογες επεμβάσεις με την ανανεωμένη σειρά 207 δέχτηκε και η ανοιχτή του έκδοση 207 CC, με νέα μάσκα, φώτα και γρίλια εισαγωγής, όπως και επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που -σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα και τα νέα σχέδια- βοηθούν το 207 CC να δείχνει ακόμη πιο κομψό και δυναμικό. Το πίσω μέρος ομορφαίνουν τα νέα φώτα, που χρησιμοποιούν λάμπες τεχνολογίας LED.
Άστα τα μαλλάκια σου…
Το 207 CC διατηρεί τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του στο δρόμο, πράγμα λογικό, αφού δεν έχει αλλαγές σε ζωτικά σημεία. Με ανοιχτή την οροφή παρατηρούνται κάποιες στρεβλώσεις, όταν όμως το 207 CC κάνει χρήση του κρυφού άσου που λέγεται "μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή" και μετατρέπεται σε χάτσμπακ, η ακαμψία θυμίζει το κανονικό 207. Μόνο στο όριο εμφανίζονται κάποιες τάσεις υποστροφής, χωρίς άσκοπες κινήσεις του αμαξώματος και εμφανείς κλίσεις. Το καλό είναι πως η άνεση δεν έχει θυσιαστεί. Το ακριβές και με καλή αίσθηση τιμόνι, τα καλά φρένα και η σπορτίφ θέση οδήγησης εμπνέουν για οδήγηση, όχι όμως και οι μεγάλες διαδρομές του επιλογέα ταχυτήτων και η ράθυμη απόκριση στο γκάζι, ελέω ρυθμίσεων κινητήρα για προδιαγραφές Euro5 και βάρους αυτοκινήτου (1.372 κιλά). Η τιμή του ανανεωμένου 207 CC ξεκινά από 19.490 ευρώ για την έκδοση Sport, που προσφέρει ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 4 αερόσακους, ηλεκτρικές ευκολίες, κλιματισμό, ηχοσύστημα, αισθητήρες βροχής και προβολείς ομίχλης.

 
 Ανανεωμένο Peugeot 207 CC 1,6 Vti
Εσωτερικό
Κινητήρας - Επιδόσεις
Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - Τιμή- Βαθμολογία