" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  5/10/2010
TEST
Ανανεωμένο Ford S-Max 2,0Τ EcoBoost
Yπερπλήρες
Διαβάστηκε από 14403 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:5/10/2010
Με αισθητικές αλλαγές και την ενσωμάτωση του νέου κινητήρα EcoBoost των 203 ίππων και του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη Powershift, το S-Max επιστρέφει πιο ώριμο και πιο ανταγωνιστικό από ποτέ.
Σε οδηγικό επίπεδο το S-Max παραμένει ασφαλές, με τη ρύθμιση της ανάρτησης να ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην άνεση και στην ευχάριστη συμπεριφορά. Η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός παραμένει εξαιρετική, κρύβοντας τον όγκο του αμαξώματος.
Έχοντας επιδείξει ανησυχητικά αμέτοχη στάση στην τάση του downsizing, η Ford επιτέλους μπαίνει στο παιχνίδι με τους νέους κινητήρες άμεσου ψεκασμού της σειράς EcoBoost. Η αρχή γίνεται με το S-Max και το δίλιτρο αυτής της τεχνολογίας κινητήρα που αποδίδει 203 ίππους, το οποίο παράλληλα δέχτηκε και ένα αισθητικό ρετουσάρισμα. To μήκους 4,8 μέτρων 7θέσιο πολυχρηστικό της Ford απέκτησε νέο εμπρός καπό και προφυλακτήρα με συστοιχία LED φώτων τύπου ημέρας, κάτι που του χαρίζει πιο επιθετική εμφάνιση. Εκσυγχρονισμένο είναι και στο πίσω μέρος του με τα LED τεχνολογίας φωτιστικά σώματα να κερδίζουν τις εντυπώσεις. To νέο υπερπλήρες S-Max μπορεί να γίνει δικό σας με 32.800 ευρώ για αγορά μετρητοίς ή με 34.950 ευρώ για αγορά με δόσεις.

 
 Ανανεωμένο Ford S-Max 2,0Τ EcoBoost
Εσωτερικό - Χώροι
Κινητήρας - Επιδόσεις
Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - Τιμή- Βαθμολογία