Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Πρώτη επαφή

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  9/11/2010
Πρώτη επαφή
Ανανεωμένο Mazda2
Zoom-Zoom στα σημεία
Διαβάστηκε από 4583 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:9/11/2010
Η Mazda βελτίωσε σε καίρια σημεία το μικρό της μοντέλο, κάνοντάς το πιο ανταγωνιστικό, περισσότερο οικονομικό αλλά και ελκυστικό.
Με μια ματιά
• Με κινητήρες Euro5
• Ανανεωμένο αισθητικά
• Πιο άνετο στο δρόμο
Στη χώρα μας την άνοιξη του 2011
Σχεδόν τέσσερα περίπου χρόνια μετά το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του Mazda2, η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του μικρού της μοντέλου με σκοπό να το φρεσκάρει, αλλά και να το κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό στην κατηγορία. Εξωτερικά το Mazda2 φέρει κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά των υπολοίπων μοντέλων της φίρμας, τα οποία εντοπίζονται στο εμπρόσθιο τμήμα του και πιο συγκεκριμένα στη νέα μάσκα αλλά και στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με την καμπυλόγραμμη εισαγωγή αέρα και το μεγαλύτερο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης, στοιχεία τα οποία του προσδίδουν περισσότερο δυναμισμό.
Στο εσωτερικό του Mazda2 έχουν γίνει αρκετές αλλά διακριτικές αλλαγές, με κυριότερη αυτή στο ντουλαπάκι το συνοδηγού, που το κάνει να δείχνει ακόμα πιο φρέσκο.
Στο εσωτερικό του μοντέλου η Mazda πραγματοποίησε διακριτικές αλλαγές, μιας και η εικόνα του προ ανανέωσης μοντέλου στον τομέα αυτό χαρακτηρίζεται επιτυχημένη. Έτσι έχουμε νέα υλικά στις επενδύσεις των καθισμάτων, αλλά και νέους διακόπτες στο τριάκτινο τιμόνι. Όμως η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, που πλέον έχει συμβατική μορφή, χωρίς να διαθέτει την "εύκολη" πρόσβαση των εγγράφων στο πάνω μέρος του, κάτι που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα του ταμπλό. Τέλος, ο πίνακας οργάνων διαθέτει πλέον ασημί δακτυλίους και μαύρο φόντο, ενώ στην κεντρική κονσόλα και περιμετρικά από την οθόνη του ηχοσυστήματος συναντάμε ένα νέο υλικό σε απόχρωση piano black.

 
 Ανανεωμένο Mazda2
Στο δρόμο
Κινητήρες
Τεχνικά χαρακτηριστικά