10 νέες Maserati έως το 2023

3.078 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2019)

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε τα πλάνα της για την ερχόμενη τετραετία που αναλύονται σε πληθώρα ανανεώσεων για την υπάρχουσα γκάμα, αλλά και στο λανσάρισμα ολοκαίνουργιων μοντέλων.

Το σχεδιάγραμμα που αφορά το μέλλον της ιταλικής φίρμας δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τον όμιλο FCA, στον οποίο και ανήκει από το το μακρινό πλέον 1993. Πλούσια είναι τα πλάνα των Ιταλών για την ερχόμενη τετραετία, καθώς μέσα στο 2020 αναμένονται ανανεώσεις για τρία μοντέλα, ενώ θα κάνει ντεμπούτο και ένα ολοκαίνουργιο sportscar.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή αυτό που σας έχουμε αναφέρει από τον περασμένο Φλεβάρη και αφορά στο ντεμπούτο της Alfieri. Υπενθυμίζουμε ότι προπομπός του μοντέλου ήταν το Alfieri 2+2 concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2014. Το εν λόγω πρωτότυπο ήταν βασισμένο στην GranTurismo MC Stradale αλλά είχε πολύ μικρότερο μεταξόνιο με την ισχύ του σπορ coupe να πηγάζει από έναν V8 κινητήρα 4,7 λίτρων απόδοσης 460 ίππων και 520 Nm ροπής.

Πέραν αυτού, οι άνθρωποι της Maserati έχουν στα πλάνα τους την παρουσίαση της κάμπριο εκδοχής της Alfieri το 2021, ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα της κουπέ, ενώ παράλληλα, την ίδια χρονιά, θα κάνουν πρεμιέρα η νέα GranTurismo και το νέο μεσαίο SUV των Ιταλών, με ονομασία D-UV και ηλεκτρική έκδοση, που θα πλαισιώσει την Levante. Αργότερα, το 2022, θα δούμε τη νέα γενιά των GranCabrio και Quattroporte, ενώ η δεκάδα των παρουσιάσεων θα κλείσει το 2023 με το ντεμπούτο της νέας, δεύτερης γενιάς της Levante, του πρώτου SUV της πολυτελούς μάρκας.

Hyundai
vw