" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Άποψη του νέου Εργαστηρίου Αερίων Καυσίμων σε συνεργασία με την Bosch Buderus και τη Wilo Hellas

Την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις

Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2011

41 χρόνια πρωτοπορίας στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση, έχουν συνδέσει το όνομα του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Αγοράς. Το 2011 αποτελεί σημείο σταθμό για την περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη του Κορυφαίου Ι.Ε.Κ., που αποτέλεσε την Πρώτη σχολή που επένδυσε σε πραγματικές συνεργασίες με τους ηγέτες της Αγοράς για την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης των σπουδαστών και την άμεση σύνδεσή τους με την Αγορά Εργασίας.

 
Εταιρίες όπως TOYOTA, YAMAHA, SCANIA, LG ELECTRONICS, SCHNEIDER ELECTRIC, KENWOOD , ΜΕΒΓΑΛ, GRECOTEL, ΔΑΦΝΗΣ, KRYOLAN, SIMEONI, MEDIΠΡΙΝΟΥ, SWARTZKOPH, iSQUARE AUDIO & VISION, ELINA, KARIOTIS AUDIO & LIGHTING, SOUND MAKER, MAD TV, MAD RADIO, ΑΘΗΝΑ 9,84, SHELMAN, ΕΚΑΤΕΡ Α.Ε., συμμετέχουν ενεργά στην κατάρτιση των μελλοντικών επαγγελματιών και παρέχουν εξειδίκευση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ανταγωνιστικό ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Κατά τη διάρκεια του 2011 το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εγκαινίασε μια σειρά νέων συνεργασιών στους Τομείς Μηχανολογίας, Ηλεκτρονικών, Art & Design, Πληροφορικής και Sound & Music Technology.

Στον Τομέα της Μηχανολογίας οι εταιρίες BOSCH BUDERUS και WILO αποτελούν συνεργασίες αιχμής μέσω των δυο υπερσύγχρονων εργαστηρίων Αερίων Καυσίμων και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές να γνωρίσουν την τεχνογνωσία προηγμένων εταιριών και να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας.

Στον Ηλεκτρονικό Τομέα η πρόσφατη συνεργασία με την PARADOX HELLAS, ηγετική στα Συστήματα Ασφαλείας, οδήγησε στην ίδρυση του Υπερσύγχρονου Εργαστηρίου Συστημάτων Ασφαλείας, στο οποίο οι μελλοντικοί Ηλεκτρονικοί θα εξειδικευτούν στα πιο ποιοτικά standards της Αγοράς.

Τα CASA DI PATSI, αποτέλεσαν τη νέα μεγάλη συνεργασία που υλοποίησε ο Τομέας Art & Design, η οποία εγκαινιάστηκε με τον Διαγωνισμό «Σχεδιασμός Επίπλου», που οδήγησε στην παραγωγή του επίπλου του πρώτου νικητή και στη διάκριση νέων ταλέντων στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η διάκριση του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ σε Apple Authorized Training Center, σε IT, Logic & Audio, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ( το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα ), δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα στους σπουδαστές του Μεγαλύτερου Ι.Ε.Κ. να εκπαιδευτούν σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια MAC και να πιστοποιηθούν σε προγράμματα της Apple.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – το πρώτο που δημιουργήθηκε στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση – συνδέει την εκπαίδευση με την Αγορά Εργασίας και εξασφαλίζει μέσω των πραγματικών συνεργασιών που συνάπτει, τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι τα πρόσφατα στατιστικά του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, αποδεικνύουν ότι το 96% των αποφοίτων βρίσκουν άμεσα δουλειά στο αντικείμενό τους μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας, είτε κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας – που πρώτο καθιέρωσε το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – είτε μέσω του www.iekdeltajobs.gr που πρωτοποριακά σχεδίασε το 2008 το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, αποκλειστικά για σπουδαστές και αποφοίτους του.

 

Hyundai i10 vs Kia Picanto vs Toyota Aygo

Δοκιμή: Υβριδικό Honda CR-V

Νέο DS 7 και σε Coupe;

Τι T-Cross, τι T-Roc: Που διαφέρουν;

Η κίνηση στους δρόμους

Citroen C5 Aircross VS Audi Q3 VS VW Tiguan

Nissan GT-R Vs Aprilia RSV4 στα Μέγαρα

Αποκλειστικό: Νέα Mercedes EQA

«Έχουμε κρίση, δεν πειράζει που ρυπαίνει το αμάξι μου»

«Μάνα» είναι μόνο μία!

Εξαφάνισε μόνος σου τις γρατζουνιές

95 ή 100 οκτάνια;

Φρεσκάρισμα για το Honda Civic

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

HONDA: Civic σεντάν με 182 PS από 22.325€

SEAT: Tarraco το νέο μεγάλο SUV της Seat

FORD: Πλήρης έλεγχος για το μεταχειρισμένο που θέλεις

NISSAN: Έως 1.500 ευρώ έκπτωση στο Qashqai

RENAULT: Ανακάλυψε δροσιστικές, καλοκαιρινές προσφορές!

CITROEN: Reverse Sales και στα SUV

PEUGEOT: Mοναδικές τιμές Peugeot για όλα τα μοντέλα μέχρι τις 31 Αυγούστου

MERCEDES: Γνώρισε τη νέα CLA Coupe. Η ζωή σου, οι κανόνες σου.

περισσότερα »