Mercedes M-Class
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes M-Class

Οδηγούμε τη νέα Mercedes M-Class

13.639 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2011)

Στόχος της νέας M-Class είναι να πείσει ότι πρόκειται για το πιο οικολογικό premium μεσαίο SUV της εποχής μας. Στην προσπάθειά της αυτή, δεν ξεχνάει να παραμείνει σκληροτράχηλη.

Μια επιτυχημένη πορεία

Αναβαθμισμένη η οδική συμπεριφορά

Αναβαθμισμένη η οδική συμπεριφορά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η νέα M-Class είναι το μοντέλο που καλείταινα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των δύοπροηγούμενων γενεών που, μαζί, έχουν πουλήσει πάνω από 1,2 εκ μονάδες, καθιστώντας τηνως το πιο επιτυχημένο μοντέλο της κατηγορίαςτης. ¶λλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η πρώτη γενιάεκμεταλλεύτηκε την άνθιση των SUV παγκοσμίως, ούσα και το πρώτο παράδειγμα μοντέλουτης κατηγορίας για premium κατασκευαστή.Σε κάθε περίπτωση, η νέα γενιά του μοντέλουθέτει την οικολογία σε πρώτη προτεραιότητα, αλλά δεν ξεχνάει να είναι τόσο πολυτελής και άνετη στο δρόμο, όσο και εξαιρετικά ικανή έξω απόαυτόν. ¶λλωστε, αυτός ο συνδυασμός είναι πουτην καθιέρωσε.

Αεροδυναμικά μελετημένη
Το νέο μοντέλο έχει φρέσκια σχεδίαση με τηνέμφαση να έχει δοθεί στην αεροδυναμική καιτον αντίστοιχο συντελεστή (0,32) να αποτελεί ένααπό κορυφαία παραδείγματα της κατηγορίας.Αυτό έχει επιτευχθεί με προσοχή στις αεροδυναμικές λεπτομέρειες (π.χ. καθρέπτες), αλλά και μενέες τεχνολογίες, όπως είναι το αυτόματο κλείσιμο των αεραγωγών στο βεντιλατέρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο που βασίζεται στη βελτιωμένη, κατά 80%, πλατφόρμα του προηγούμενου μοντέλου, έχει και το ίδιο βάρος με αυτό.Τούτο έχει επιτευχθεί με χρήση ελαφρών υλικών(αλουμίνιο σε καπό και φτερά, μαγνήσιο πίσωαπό το ταμπλό) που αντισταθμίζουν τα κιλά πουπροστέθηκαν με τις νέες τεχνολογίες (επιπλέονμπαταρία για το Eco Start&Stop κ.α).Όσον αφορά στην εμφάνιση, αυτή στο σύνολότης δείχνει λιγότερο καθηλωτική από το μοντέλοδεύτερης γενιάς, με το μπροστινό μέρος να «φοράει» το μοτίβο που θα δούμε σε όλες της μελλοντικές Mercedes και με κύριο φορέα σχεδίασης τα φωτιστικά σώματα. Πίσω, το αποτέλεσμαδιχάζει, σε πρώτη, τουλάχιστον, θεώρηση, γιατην αρρενωπότητα που ένα τέτοιο μοντέλο οφείλει να εκπέμπει.

Διαστάσεις (χλστ.) &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&
Μοντέλο
Υπάρχουσα ML
Νέα ML
Διαφορά
Μήκος
4.780
4.804
24
Πλάτος
1.911
1.926
15
Ύψος
1.815
1.796
-19
Μεταξόνιο
2.915
2.915
0
Mercedes
test center