• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πολύ δυναμικό δείχνει το σπορ μοντέλο που σχεδίασε ο σουηδός Fougner.

Aν και πρόκειται για "ηλεκτρονικό" μοντέλο, το δημιούργημα του ανεξάρτητου σουηδού καλλιτέχνη δείχνει καλύτερο από πολλά σπορ αυτοκίνητα παραγωγής.

Mια ιδέα για τη νέα Toyota Supra

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2011

Την ώρα που η Toyota ετοιμάζει ένα σπορ αυτοκίνητο, που μάλλον αποτελεί τη σύγχρονη Supra, ο καλλιτέχνης του photoshop Α. Fougner δημιούργησε τη δική του ερμηνία για το μοντέλο.

 
Ο Σουηδός Αndreas Fougner βασίστηκε στο πρωτότυπο FT-86 της Toyota για να δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο αν και βρίσκεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, καταφέρνει να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ο ίδιος το ονόμασε Supra και του χάρισε πολύ επιθετικό στυλ και έντονα μυώδη χαρακτηριστικά. «Σκοπός μου με αυτό το concept ήταν να επενδύσω στο DNA της παλαιότερης Supra Mk4 για να δημιουργήσω κάτι νέο και φρέσκο» δήλωσε στον ξένο Τύπο ο ίδιος ο Fougner. Το βέβαιο είναι πως μπορούμε σε κάθε περίπτωση να έχουμε σαφώς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους σχεδιαστές της Toyota, οι οποίοι όταν αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σπορ αυτοκίνητο έχουν αποδείξει ότι το κάνουν πολύ καλά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το πρωτότυπο FT-86 θα μπει τελικά στην παραγωγή το 2012 ή το 2013. ¶γνωστο παραμένει αν θα ονομάζεται τελικά Supra ή αν απλά θα εξελιχθεί σε μια μοντέρνα εκδοσή της «κομμένης» από την παραγωγή Celica.

Tags: TOYOTA Supra