Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μέσα στο 2012 θα δούμε την ισχυρότερη και ελαφρύτερη έκδοση του Audi TT, την RS Plus.

Μέσα στο 2012 θα δούμε την ισχυρότερη και ελαφρύτερη έκδοση του Audi TT, την RS Plus.

Ετοιμάζεται το κορυφαίο Audi TT

(25/10/2011)

Στη γερμανική εταιρεία εξελίσσουν την έκδοση RS Plus του δημοφιλούς coupe τους, η οποία θα είναι ελαφρύτερη, ισχυρότερη και πιο ιδιαίτερη αισθητικά από την «κανονική» RS.

autotriti team

Εδώ και κάμποσο καιρό κυκλοφορούν φήμες για την έκδοση TT-RS Plus που ετοιμάζει η Audi για το coupe της μοντέλο. Πλέον, όμως, άρχισαν να διαρρέουν και οι πρώτες πληροφορίες για το «μυστηριώδες» γερμανικό μοντέλο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρουν διεθνή ειδησεογραφικά μέσα, το νέο αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του υπετροφοδοτούμενου 5κύλινδρου κινητήρα των 2,5 λίτρων. Η απόδοσή του έχει ανέβει στους 380 ίππους, από τους 340 που παράγει το «κανονικό» RS. Επιπλέον, τα πίσω καθίσματα θα αφαιρεθούν, προκειμένου να εξοικονομηθούν 60 κιλά βάρους, γεγονός που βελτιώνει περαιτέρω τη σχέση ισχύος / βάρος. Τέλος, εκτός από την αυξημένη απόδοση και το μειωμένο βάρος, το Audi TT-RS Plus θα ξεχωρίζει μέσω των διαφορετικών ζαντών ελαφριού κράματος, αλλά και της πίσω αεροτομής.