To εντυπωσιακό Evoque γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό στα χέρια του βελτιωτικού οίκου Kahn.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To εντυπωσιακό Evoque γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό στα χέρια του βελτιωτικού οίκου Kahn.

Αισθητικά βελτιωμένο Evoque από Project Kahn

(3/1/2012)

Για να τονώσει ακόμη περισσότερο τον ούτως ή άλλως σπορτίφ χαρακτήρα του νέου SUV της βρετανικής φίρμας, ο επίσης βρετανικός οίκος Project Kahn αναλαμβάνει δράση.

Φυσικά ο βελτιωτικός οίκος προτίμησε την τρίθυρη έκδοση του Evoque, και ξεκίνησε από τα βασικά δημιουργώντας διχρωμία. Έτσι, παίζοντας με τα χρώματα συνδυάζει το πορτοκαλί στην οροφή και σε περιμετρικές λεπτομέρειες, με το σκούρο ανθρακί σε όλο το υπόλοιπο αμάξωμα, και τα φιμέ κρύσταλλα παντού. Φυσικά οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με το γούστο του πελάτη. Περνώντας στις ζάντες το μέγεθος ανεβαίνει σε 20 και 22 ίντσες, και φυσικά το σχέδιο είναι και εδώ αποκλειστικό για το Evoque, ενώ την ίδια στιγμή το σύστημα πέδησης εξοπλίζεται με κίτρινες δαγκάνες.

Μηχανικές βελτιώσεις δεν περιλαμβάνονται παρά μόνο αισθητικές.

Μηχανικές βελτιώσεις δεν περιλαμβάνονται παρά μόνο αισθητικές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, σχετικά με το εσωτερικό, και παρόλο που ο οίκος δεν έχει δώσει φωτογραφίες του στη δημοσιότητα, αναφέρει ότι το επίπεδο εξατομίκευσης είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του κατασκευαστή! Έτσι εκτός από τα πετάλια αλουμινίου και την επίσης νέα οθόνη αφής στο σύστημα ψυχαγωγίας-πλοήγησης, υπάρχει μεγάλη πληθώρα επενδύσεων με χρωματικές αποχρώσεις για όλα τα γούστα.
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER