Η χρήση turbo είναι κάτι που προς το παρόν ο Winkelmann αποκλείει. Όχι όμως και η χρήση υβριδικής τεχνολογίας (εδώ η νέα Aventador).

Η χρήση turbo είναι κάτι που προς το παρόν ο Winkelmann αποκλείει. Όχι όμως και η χρήση υβριδικής τεχνολογίας (εδώ η νέα Aventador).

Η Lamborghini δεν θα χρησιμοποιήσει turbo

(1/2/2012)

Τουλάχιστον προς το παρόν, αφού ο CEO της φίρμας θέλει τη Lamborghini να μην αποχωρίζεται τους μεγάλου κυβισμού ατμοσφαιρικούς V κινητήρες της έως το τέλος της δεκαετίας.

Αυτό ακριβώς ανέφερε σε δηλώσεις του ο CEO της φίρμας, Stephan Winkelmann, στο βρετανικό ειδικό τύπο, λέγοντας ότι: «Προς το παρόν δεν θα συμβεί. Δεν το βλέπω να γίνεται μέσα στη δεκαετία που διανύουμε, όμως από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γίνει ποτέ.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ενώ λοιπόν περιμένουμε τη νέα Gallardo μέσα στα επόμενα δύο χρόνια (όπως επίσης ανέφερε ο Winkelmann), αυτή σίγουρα θα παρουσιαστεί με ατμοσφαιρικό σύνολο, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και τη χρήση εναλλακτικής τεχνολογίας.

Μιλάμε για την υβριδική τεχνολογία, αφού όπως έχει αναφέρει ο Winkelmann στο παρελθόν, η χρήση ενός υβριδικού συστήματος που θα χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικά με τα θηριώδη ατμοσφαιρικά σύνολα της φίρμας, φαντάζει πιο πιθανή από τη χρήση turbo. Πράγμα που μάλιστα δεν αποκλείεται να συμβεί από τα μέσα της δεκαετίας που διανύουμε!
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center