Viral έγινε το βίντεο με την δολοφονική προσπέραση βυτιοφόρου πάνω σε στροφή.
Η τροχαία εντόπισε τον οδηγό στη Χαλκιδική και προσήχθη στη Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα. «Αν είχα αυτοκίνητο δε θα μπορούσα να το αποφύγω».
Viral έγινε το βίντεο με την δολοφονική προσπέραση βυτιοφόρου πάνω σε στροφή
Τις προηγούμενες ώρες δημοσιεύτηκε video από κάμερα στο κράνος μοτοσυκλετιστή, το οποίο έδειχνε βυτιοφόρο να πραγματοποιεί πολύ επικίνδυνη προσπέραση πάνω σε στροφή. Γρήγορα το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου κινητοποιώντας τις Αρχές.
Η τροχαία εντόπισε τον οδηγό στη Χαλκιδική και προσήχθη. Δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση
Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Τροχαία Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προέκυψε πως το περιστατικό έγινε στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, ενώ μέσω την εταιρείας του βυτιοφόρου ταυτοποιήθηκε ο οδηγός, ο οποίος εντοπίστηκε στη Χαλκιδική.
Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα. «Αν είχα αυτοκίνητο δε θα μπορούσα να το αποφύγω»
Ο οδηγός προσήχθη και βρίσκεται στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, σύμφωνα με το άρθρο 290Α του Ποινικού Κώδικα. Όσον αφορά τον μοτοσυκλετιστή που επέφυγε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή το βυτιοφόρο, νωρίτερα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε πως «αν είχα αυτοκίνητο δε θα μπορούσα να το αποφύγω. Ευτυχώς είδα το φορτηγό αρκετά νωρίτερα και γι`αυτό πρόλαβα να αντιδράσω».