H Mercedes SLS AMG Matte Black Roadster θα κοστίζει σχεδόν 300.000 ευρώ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Mercedes SLS AMG Matte Black Roadster θα κοστίζει σχεδόν 300.000 ευρώ.

Mercedes SLS AMG Matte Edition

(8/6/2012)

Η Mercedes ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με την κατασκευή τριών διαφορετικών εκδόσεων SLS AMG Matte Edition που θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Η πρώτη έκδοση Mercedes SLS AMG Matte Black Roadster είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα ενώ στη γρίλια, όπου βρίσκεται το σήμα της γερμανικής φίρμας έχει βαφτεί σε κόκκινη απόχρωση. Επίσης, διαθέτει και κόκκινα περιγράμματα στις εντυπωσιακές ζάντες και τον ίδιο χρωματισμό ακολουθεί και το καπάκι του ρεζερβουάρ. Η τιμή του αγγίζει σχεδόν τα 300.000 ευρώ.
Στην ίδια τιμή θα κοστολογείται και η έκδοση SLS AMG Matte White Roadster, στην οποία αλλάζει ο χρωματισμός του τόσο εξωτερικά όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο, αφού το αμάξωμα έχει βαφτεί με λευκό ματ χρώμα.
Τέλος, θα κατασκευαστεί και μια coupe έκδοση σε λευκό ματ χρώμα, ακριβώς όπως την «ανοιχτή» έκδοση, εκτός από την τιμή που θα φτάνει περίπου τις 290.000 ευρώ, 10.000 ευρώ δηλαδή φθηνότερο από το Roadster. Οι τρεις εκδόσεις θα παραχθούν μόλις σε 5 μονάδες η καθεμία και οι παραδόσεις αυτών θα ξεκινήσουν από το Σεπτέμβριο. 

Οι παραδόσεις των ειδικών εκδόσεων θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.

Οι παραδόσεις των ειδικών εκδόσεων θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BLINK GIORTAZEI
ΜΟΤΟ