• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με πολύ δυναμική και άκρως μοντέρνα σχεδίαση, το 4ης γενιάς Mazda MX-5 ετοιμάζεται για να παρουσιαστεί σε περίπου 2 χρόνια από σήμερα.

Το νέο CR-V θα αποκτήσει μια περισσότερο δυναμική εικόνα από το τωρινό, ενώ θα διατεθεί και με το νέο 1.600άρη diesel κινητήρα της Honda.

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, 5θυρο και πιο SUV από ποτέ, το επόμενης γενιάς Suzuki Jimny φιλοδοξεί να τονώσει την παρουσία της μάρκας στα μικρά SUV.

Με πιο εμφατική παρουσία και αμάξωμα που κοιτάζει περισσότερο προς τα SUV και λιγότερο προς τα Crossover, θα υποδεχτούμε σύντομα το νέο Outlander.

10 μελλοντικά Ιαπωνικά!

69.428 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2012

Από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία, θα μας έλθουν μέχρι το 2014 τα 10 νέα μοντέλα που σας παρουσιάζουμε, με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της χώρας να μας ετοιμάζουν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα…

 
Οι Ιάπωνες δεν εφησυχάζουν ποτέ! Τρανή απόδειξη η νέα γενιά μοντέλων που ετοιμάζουν, με στόχο να τα λανσάρουν στην αγορά τους επόμενους μήνες. Προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις, με μοντέρνα εμφάνιση και οικολογικό χαρακτήρα.
 
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα SUV, με μοντέλα όπως το Honda CR-V, Mitsubishi Outlander, Suzuki Jimny και Grand Vitara να βρίσκονται στη φάση της εξέλιξης, ορισμένα εκ των οποίων έτοιμα να περάσουν στην παραγωγή. Από εκεί και πέρα, στα σκαριά βρίσκονται τα νέα Mazda 6 και MX-5, τα «πράσινα» Toyota iQ EV και Prius Plug-in, καθώς επίσης η ανοικτή έκδοση του Toyota GT86 και το φουτουριστικό Toyota FT-Bh. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.