Μικρά SUV... made in Japan
Διαβάστηκε από 39449 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2012
Η κατηγορία των μικρών SUV ολοένα και αναπτύσσεται, με τους «Ιάπωνες» να έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 5 προτάσεις που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες.

Ασχέτως αν είναι θέμα marketing ή... πιο ουσιαστικής ανάλυσης των αναγκών του αγοραστικού κοινού, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετές νέες κατηγορίες αυτοκινήτων. Μία από αυτές, πιθανότατα η πλέον αναπτυσσόμενη, είναι αυτή των μικρών SUV ή SUV πόλης. Αναλύοντας το προφίλ των σύγχρονων οδηγών, τις μετακινήσεις τους, τις μεταφορικές ανάγκες αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να έχει το αυτοκίνητο που οδηγούν, οι εταιρίες αυτοκινήτων ουσιαστικά δημιούργησαν μία νέα υποκατηγορία στα 4Χ4.

Πρόκειται για compact μοντέλα με την εμφάνιση ενός SUV αλλά χωρίς απαραίτητα σύστημα τετρακίνησης, αφού προορίζονται πρωταρχικά για εντός δρόμου μετακινήσεις. Προτάσεις με «ύφος», πλούσιους εσωτερικούς χώρους για τις διαστάσεις τους και υπερυψωμένη θέση οδήγησης, που προσφέρει καλύτερη ορατότητα και ένα αίσθημα ασφαλείας.

Πλέον, ολοένα και περισσότεροι στρέφονται προς αυτή την αγορά, με τους Ιάπωνες να έχουν πιάσει από νωρίς τον παλμό της αγοράς. Αυτή τη στιγμή, οι περισσότερες εταιρίες διαθέτουν στη γκάμα τους μία ανάλογη πρόταση. Ας δούμε λοιπόν ενδεικτικά μερικές από αυτές, που μπορούν να προσφέρουν πρακτικότητα, οικονομία και ταυτόχρονα να κάνουν τον οδηγό να «γουστάρει» που μετακινείται με στιλ, χωρίς υποχωρήσεις στην εμφάνιση.

» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Daihatsu Terios
» Mitsubishi ASX
» Nissan Juke
» Suzuki SX4
» Toyota Urban Cruiser
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: DAIHATSU TERIOS, MITSUBISHI ASX, NISSAN JUKE, SUZUKI SX4 S-CROSS, TOYOTA URBAN CRUISER,

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Toyota bZ4X: Αυτοί είναι οι ανταγωνιστές του!

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Fiat Panda 2011-2020 VS Kia Picanto 2017-

Mazda 2 ή Skoda Fabia; Ατμοσφαιρικό από Japan ή turbo με +20 άλογα;

Ποια SUV χωράνε όλα τα απαραίτητα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού;

Τα 5 αυτογκόλ του Suzuki Vitara

Toyota Corolla Vs VW Golf: Japan Vs Germany

Το νέο Ford Explorer απέναντι στον ανταγωνισμό

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Kia XCeed VS Skoda Karoq

Στη «βασική», BMW X1 ή Peugeot 3008;

Διαθέσιμα με έκπτωση έως 4.500 ευρώ τα VW Tiguan και T-Roc