Toyota Urban Cruiser
Διαβάστηκε από 39431 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2012
Tο Urban Cruiser αποτελεί την πρόταση της Toyota στην ανερχόμενη κατηγορία των μικρών SUV. Πρόκειται για ένα περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο αυτοκίνητο, που απευθύνεται σε όσους ζητούν ένα ευέλικτο SUV στην πόλη, με χαμηλό επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων. Παρά όμως τις μικρές του διαστάσεις (π.χ. μήκος κάτω από 4 μέτρα), το Urban Cruiser προσφέρει την ευρυχωρία και την πρακτικότητα που αναζητά ο αγοραστής των μοντέλων του είδους, οποτεδήποτε αυτός θελήσει να εκδράμει εκτός των τειχών της πόλης.

Ποιοτικό εσωτερικό με πολύ καλούς χώρους
Στο ευρύχωρο εσωτερικό του Urban Cruiser, τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πολύ ποιοτικά και ξεχωρίζουν για τη στιβαρή συναρμολόγησή τους και το προσεγμένο φινίρισμα. Φυσικά, δεν λείπουν και οι πρακτικές λεπτομέρειες, όπως το διπλό ντουλαπάκι μπροστά από το συνοδηγό με τη μεγάλη χωρητικότητα ή το συρόμενο πίσω κάθισμα που διαμορφώνει ανάλογα το χώρο αποσκευών. Για τους επιβάτες, το σαλόνι προσφέρει άνετους χώρους για τουλάχιστον 4 ενήλικες, οι οποίοι επωφελούνται και από το εντελώς επίπεδο πάτωμα.

Ισορροπημένη συμπεριφορά
Ο οδηγός του Urban Cruiser κάθεται σχετικά ψηλά και έχει πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα, γεγονός που συνδράμει στην ευελιξία εντός πόλεως. Παράλληλα, η ανάρτηση φροντίζει ώστε να μη μεταφέρονται στο εσωτερικό οι ανωμαλίες του οδοστρώματος, αποτρέποντας την κόπωση των επιβατών. Στον αυτοκινητόδρομο, το Urban Cruiser είναι σταθερό και προσφέρει καλή αίσθηση, ενώ το στάνταρ σύστημα ελέγχου της ευστάθειας (VSC) συμβάλλει και αυτό στη συνολική σταθερότητα και σιγουριά. Όσο για τον κινητήρα των 1,33 λίτρων, παρουσιάζεται ελαστικός και με καλή απόκριση στο πάτημα του πεντάλ του γκαζιού, εμφανίζοντας σβέλτες επιδόσεις.
» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Daihatsu Terios
» Mitsubishi ASX
» Nissan Juke
» Suzuki SX4
» Toyota Urban Cruiser
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: DAIHATSU TERIOS, MITSUBISHI ASX, NISSAN JUKE, SUZUKI SX4 S-CROSS, TOYOTA URBAN CRUISER,

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρύχωρα οικογενειακά SUV στα ίδια λεφτά: Citroen C5 Aircross ή Kia Sportage;

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Audi Q3 VS Mercedes GLA

Μικρό SUV Arona ή μικρομεσαίο Leon; Ψηλό ή hatchback από την SEAT;

Υβριδικά & 4κίνητα SUV: Toyota RAV4 (222 PS) ή Honda CR-V (184 PS);

Honda CR-V Vs Toyota RAV4: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;

Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Honda CR-V και Toyota RAV4

Honda CR-V Vs Toyota RAV4: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

Τεχνικά χαρακτηριστικά για Honda CR-V Vs Toyota RAV4

Με 100 άλογα: Hyundai i20 ή Opel Corsa στα 20-21 χιλιάρικα

Φθηνό SUV πόλης, πάνω-κάτω στα 20 χιλιάρικα: Hyundai Bayon ή MG ZS;