" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Mercedes A-Class έχει βάλει στόχο την κορυφή της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Σχεδιαστικά, το νέο γερμανικό μικρομεσαίο δείχνει πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερα δυναμικό, αποκτώντας πλέον ένα κουπέ προφίλ με έντονα σπορ προσανατολισμό.

Σύγχρονη αισθητική και κορυφαία ποιότητα χαρακτηρίζουν το εσωτερικό της A-Class.

Όλοι οι κινητήρες της νέας A-Class διαθέτουν υπετροφοδότηση.

Mercedes-Benz A-Class, A-ναθεώρηση

Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2012

Ριζικά αλλαγμένη και στη φιλοσοφία της, η νέα A-Class ήρθε με πλεονεκτήματα της την εμφάνιση, την υψηλή τεχνολογία και τον premium χαρακτήρα για να επαναπροσδιορίσει την παρουσία της Mercedes στο άνω άκρο της μικρομεσαίας κατηγορίας.

 

Το καινούριο μικρομεσαίο της γερμανικής φίρμας εντυπωσιάζει με το μοντέρνο του στιλ, την υψηλή τεχνολογία αλλά και την ευρεία γκάμα κινητήρων που διαθέτει. Σχεδιαστικά, η νέα A-Class δείχνει πολύ μοντέρνα και ιδιαίτερα δυναμική, αποκτώντας πλέον ένα κουπέ προφίλ με έντονα σπορ προσανατολισμό. 

Ο δυναμισμός του συνόλου εξασφαλίζεται και από το πολύ χαμηλότερο (σε σχέση με τον προκάτοχό της) κέντρο βάρους και το χαμήλωμα της θέσης οδήγησης κατά 174 χλστ. Στο δρόμο, η ανάρτηση καταφέρνει να προσφέρει αυτά που περιμένεις από το «αστέρι», με μία σπορ δόση που είναι πάντα καλοδεχούμενη και συνάδει με τις οπτικές εντυπώσεις. Η ποιότητα κύλισης είναι, παραδοσιακά, κορυφαία, ενώ μεγάλα είναι τα περιθώρια πρόσφυσης.

Αντίστοιχα υψηλών προδιαγραφών είναι και η αισθητική στο εσωτερικό της A-Class, γνώριμη από τη B-Class. Ο πίνακας οργάνων είναι εντυπωσιακός (ανάλογα με την έκδοση) και ευανάγνωστος, ενώ το τιμόνι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 11 λειτουργίες. Από κει και πέρα, έχουν ενδιαφέρουν οι διάφοροι θεματικοί συνδυασμοί των υλικών, τα οποία στην ολότητά τους είναι στιλπνά, εξαιρετικής ποιότητας και κορυφαίας συναρμογής. 

Περισσότερα για τη νέα Mercedes A-Class μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη, που είναι αφιερωμένο στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία!